1. Tırmanmayı Denner-Topçu kazandı

Oldukça yoğun Seyirci Katılımı ile Saat 10.00’de başlayan ve yaklaşık 2 buçuk saat süren yarışta, ekipler tırmanma etabını 1’i deneme olmak üzere 3 kez aynı güzergâhı geçtiler.

1. Tırmanma yarışında sınıflara göre dağılımda, sıralama şu şekilde gerçekleşti; E2’de birinci Deniz Denner-Ömer Topçu, ikinci  Methoidis Arygorou – Grygoris Arygorou ,üçüncü Salih Çelikkaya oldular. Ralli araçlarının kategörisi S2 de birinci Halil Mulla-Mehmet Çağla,ikinci Sadık Bilgimer-Suphi Tanlı ve üçüncü Çağakan Bozalanlar-Hasan Odun oldular.

E4’de birinci  Onur Gani-Emine Keremoğlu olurken, ikinci Ahmet Bağrıaçık – Hakan Bağrıaçık ikilisi, üçüncü ise Ahmet-Çilem Öksüzoğlularıi ikilisi geldiler. E3’de birinci Kemal Topçuoğlu,ikinci Behiç Topcu-Ahmet Demiray ve üçüncü Hasan Karlıtaş oldular.Kadın co pilotlarda Emine Keremoğlu günü 1.,Çilem Öksüzoğlu ikinci ve Pelin Karadağ Üçüncü olarak tamamladılar.Gençler de ise günün birincileri Özgür Çetin-Ahmet Biricik oldular.

Genel Klasman sıralamasında ise Deniz Denner-Ömer Topçu en iyi zamanı yaparak birinci olurken, ikinci  Methoidis Arygorou – Grygoris Arygorou ikilsi ve üçüncü ise son etapta gösterdiği performansla Salih Çelikkaya oldu.Tırmanma Şampiyonası 27-28 Mayıs da gerçekleşecek 2. yarış ile devam edecek.

 Dereceler: