Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Acun Ilıcalı, İngiliz futbol kulübü Hull City'yi satın aldığını duyurdu

MAGAZİN 02.01.2022 - 15:13, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Acun Ilıcalı, İngiliz futbol kulübü Hull City'yi satın aldığını duyurdu

Acun Ilıcalı, bir süredir peşinde olduğu İngiliz futbol kulübü Hull City'yi satın aldığını açıkladı
Acun Ilıcalı, bir süredir peşinde olduğu İngiliz futbol kulübü Hull City'yi satın aldığını açıkladı. Acun Ilıcalı, İngiltere'de EFL Championship'te mücadele eden Hull City'yi satın aldığını canlı yayında duyurdu. Ilıcalı'nın bunu açıklaması üzerine Instagram'da 291 bin takipçisi bulunan Hull City, bir anda yükselerek 404 bin takipçiye ulaştı. Ilıcalı, takipçilerinden Hull City'yi sosyal medyada takip etmelerini isterken, "İngiltere Championship'te bir takım satın aldım, Hull City. Buradan tüm sevenlerimize ve seyircilerimize sesleniyoruz. Hull City'nin Instagram hesabını takip etmenizi istiyoruz" duyurusunu yaptı.
Acun Ilıcalı, bir süredir peşinde olduğu İngiliz futbol kulübü Hull City'yi satın aldığını açıkladı

Acun Ilıcalı, bir süredir peşinde olduğu İngiliz futbol kulübü Hull City'yi satın aldığını açıkladı.


Acun Ilıcalı, İngiltere'de EFL Championship'te mücadele eden Hull City'yi satın aldığını canlı yayında duyurdu.

Ilıcalı'nın bunu açıklaması üzerine Instagram'da 291 bin takipçisi bulunan Hull City, bir anda yükselerek 404 bin takipçiye ulaştı.


Ilıcalı, takipçilerinden Hull City'yi sosyal medyada takip etmelerini isterken, "İngiltere Championship'te bir takım satın aldım, Hull City. Buradan tüm sevenlerimize ve seyircilerimize sesleniyoruz. Hull City'nin Instagram hesabını takip etmenizi istiyoruz" duyurusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.