Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Alper, çalışmaların somutlaşması ile daha net açıklamalarda bulunacağını belirtti

SPOR 06.01.2022 - 23:47, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Alper, çalışmaların somutlaşması ile daha net açıklamalarda bulunacağını belirtti

KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit ve yönetim kurulu üyeleri, yeni MHK Başkanı Ecevit Alper’in de katılımı ile spor yazarları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Yönetim kurulu adına konuşan federasyon basın işleri sorumlusu Yurdakul Cafer, amaçlarının periyodik olarak bu sohbet toplantılarını yaparak basını doğru şekilde bilgilendirmek olduğunu belirtirken, Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit, başta bütçe olmak üzere yaptıkları çalışmaları ve yeni projelerini spor basını ile paylaşmayı arzuladıklarını belirtti. Sohbet toplantısında söz alan yeni MHK Başkanı Ecevit Alper de göreve gelişinin ardından nasıl bir yol izleyeceklerini aktararak, çalışmaların somutlaşması ile daha net açıklamalarda bulunacağını belirtti.  

KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit ve yönetim kurulu üyeleri, yeni MHK Başkanı Ecevit Alper’in de katılımı ile spor yazarları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Yönetim kurulu adına konuşan federasyon basın işleri sorumlusu Yurdakul Cafer, amaçlarının periyodik olarak bu sohbet toplantılarını yaparak basını doğru şekilde bilgilendirmek olduğunu belirtirken, Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit, başta bütçe olmak üzere yaptıkları çalışmaları ve yeni projelerini spor basını ile paylaşmayı arzuladıklarını belirtti.


Sohbet toplantısında söz alan yeni MHK Başkanı Ecevit Alper de göreve gelişinin ardından nasıl bir yol izleyeceklerini aktararak, çalışmaların somutlaşması ile daha net açıklamalarda bulunacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.