Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Ankara'da sağanak ve fırtına: Ağaçlar devrildi, yolları su bastı

GÜNCEL 15.08.2022 - 21:41, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Ankara'da sağanak ve fırtına: Ağaçlar devrildi, yolları su bastı

Ankara'da şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar göle döndü, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Fırtına nedeniyle Yenimahalle'de bir inşaatta kolon devrildi, yaralanan 3 kişiden biri hayatını kaybetti. Sağanak, dolu ve fırtına nedeniyle araçlar yollarda güçlükle ilerledi. Çankaya ilçesinde bir benzin istasyonunun çatı kaplamaları söküldü.  Şehirler Arası Otobüs Terminali AŞTİ'yi de su bastı, yolcular olumsuz etkilendi. Kentin çeşitli noktalarında çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle Ankara Adalet Sarayı'nın zemin katındaki Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu'nun tavanı çöktü, adliye personeli tahliye edildi. Cadde ve sokaklar suyla kaplanırken, kopan ağaç dalları da yollara sürüklendi. Trafikte ilerlemekte güçlük çeken sürücüler zor anlar yaşadı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da metro istasyonları ve duraklara sığındı.

Ankara'da şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar göle döndü, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Fırtına nedeniyle Yenimahalle'de bir inşaatta kolon devrildi, yaralanan 3 kişiden biri hayatını kaybetti.


Sağanak, dolu ve fırtına nedeniyle araçlar yollarda güçlükle ilerledi.

Çankaya ilçesinde bir benzin istasyonunun çatı kaplamaları söküldü. 

Şehirler Arası Otobüs Terminali AŞTİ'yi de su bastı, yolcular olumsuz etkilendi.

Kentin çeşitli noktalarında çatılar uçtu, ağaçlar devrildi.

Fırtına nedeniyle Ankara Adalet Sarayı'nın zemin katındaki Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu'nun tavanı çöktü, adliye personeli tahliye edildi.

Cadde ve sokaklar suyla kaplanırken, kopan ağaç dalları da yollara sürüklendi.

Trafikte ilerlemekte güçlük çeken sürücüler zor anlar yaşadı.

Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da metro istasyonları ve duraklara sığındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.