Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Antilogos Tiyatrosu'nun 'Godot'yu Beklerken' oyunu Çatalköy'de sahnelendi

KÜLTÜR - SANAT 16.03.2022 - 10:48, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Antilogos Tiyatrosu'nun 'Godot'yu Beklerken' oyunu Çatalköy'de sahnelendi

Çatalköy Belediyesi Beşparmaklar Tiyatro günleri kapsamında, dün akşam Antilogos Tiyatrosu’nun Godot’yu Beklerken adlı oyunu sahnelendi. Çatalköy Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, oyun, Kıbrıslı Türk İzel Seylani ve Kıbrıslı Rum Yorgos Kiriaku tarafından, aynı anda hem Kıbrıs lehçesinde Türkçe hem de Yunanca olarak, Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyunun sonunda Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik, oyunculara göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür edip, çiçek ve plaket takdim etti.

Çatalköy Belediyesi Beşparmaklar Tiyatro günleri kapsamında, dün akşam Antilogos Tiyatrosu’nun Godot’yu Beklerken adlı oyunu sahnelendi.

Çatalköy Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, oyun, Kıbrıslı Türk İzel Seylani ve Kıbrıslı Rum Yorgos Kiriaku tarafından, aynı anda hem Kıbrıs lehçesinde Türkçe hem de Yunanca olarak, Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür Merkezi’nde sahnelendi.


Oyunun sonunda Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik, oyunculara göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür edip, çiçek ve plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.