Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Aralarındaki bağı güçlendirdiler

MAGAZİN 16.01.2022 - 22:34, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Aralarındaki bağı güçlendirdiler

Uzun zamandır arkadaş olan Selana Gomez ve Cara Delevingne, aralarındaki bağı aynı suluboya dövmeyi (water brush) yaptırarak güçlendirdi.
Yıldız isimlerin tercihi; pembenin çeşitli tonlarında taç yaprakları, kömür rengi yapraklar ve damlayan bir sap içeren gül dövmesi oldu. Gomez'in dövmesi ensesinin altında, Delevingne'ninki ise göğüs kafesinin yanından kalçasına doğru iniyor "16 YAŞINDAN BERİ ARKADAŞIZ" Aynı projede yer alan ve arkadaş olan ikilinin aynı dövmeyi yaptırmalarının ardından birbirlerini öperken görüntülenmeleri aşk dedikodularını ortaya çıkardı. Bunun üzerine Gomez, katıldığı programda Cara Delevingne ile 16 yaşından beri arkadaş olduğunu ve kendisine gül goncası dediğini belirtti. Dövmenin de bu lakaptan doğduğunu ekledi.
Uzun zamandır arkadaş olan Selana Gomez ve Cara Delevingne, aralarındaki bağı aynı suluboya dövmeyi (water brush) yaptırarak güçlendirdi.

Yıldız isimlerin tercihi; pembenin çeşitli tonlarında taç yaprakları, kömür rengi yapraklar ve damlayan bir sap içeren gül dövmesi oldu.

Gomez'in dövmesi ensesinin altında, Delevingne'ninki ise göğüs kafesinin yanından kalçasına doğru iniyor

"16 YAŞINDAN BERİ ARKADAŞIZ"

Aynı projede yer alan ve arkadaş olan ikilinin aynı dövmeyi yaptırmalarının ardından birbirlerini öperken görüntülenmeleri aşk dedikodularını ortaya çıkardı. Bunun üzerine Gomez, katıldığı programda Cara Delevingne ile 16 yaşından beri arkadaş olduğunu ve kendisine gül goncası dediğini belirtti. Dövmenin de bu lakaptan doğduğunu ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.