Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Aslanköy-Paşaköy anayolunda meydana gelen kazada üç kişi hastaneye kaldırıldı

GÜNCEL 12.05.2022 - 18:25, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Aslanköy-Paşaköy anayolunda meydana gelen kazada üç kişi hastaneye kaldırıldı

Aslanköy-Paşaköy anayolunda iki salon aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu her iki araç sürücüsü ile SD 422 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Serhan BİLMEZ yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı Polis Basın Subaylığı'nın kazaya ilişkin açıklaması şu şekilde: 12.05. 2022 tarihinde, saat 15:00 sıralarında, Aslanköy – Paşaköy Anayolu üzerinde, Vatan YARDIM (E-26), yönetimindeki EU 718 plakalı araç ile, Paşaköy istikametinden Aslanköy istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Mansur BOZDUĞAN (E-26) yönetimindeki SD 422 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile SD 422 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Serhan BİLMEZ kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.

Aslanköy-Paşaköy anayolunda iki salon aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonucu her iki araç sürücüsü ile SD 422 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Serhan BİLMEZ yaralandı.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı

Polis Basın Subaylığı'nın kazaya ilişkin açıklaması şu şekilde:

12.05. 2022 tarihinde, saat 15:00 sıralarında, Aslanköy – Paşaköy Anayolu üzerinde, Vatan YARDIM (E-26), yönetimindeki EU 718 plakalı araç ile, Paşaköy istikametinden Aslanköy istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Mansur BOZDUĞAN (E-26) yönetimindeki SD 422 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile SD 422 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Serhan BİLMEZ kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.