Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Behiç Kum GG'de!

SPOR 29.06.2022 - 11:02, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Behiç Kum GG'de!

AKSA Süper Lig’in yeni ekibi China Bazaar Gençlik Gücü orta sahaya tecrübeli futbolcu Behiç Kum’u transfer etti. AKSA Süper Lig’in yeni ekiplerinden China Bazaar Gençlik Gücü, Çetinkaya’dan Behiç Kum’u kadrosuna kattı. Oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan China Bazaar Gençlik Gücü’nün Çetinkaya ile görüşmelerini sürdürdüğü ve iki tarafın anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Geçen sezon Turan Altay yönetimindeki Çetinkaya ile 30 maça çıkan deneyimli orta saha oyuncusu takımının Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmasında önemli katkı koymuştu. 33 yaşındaki futbolcu 2 kez fileleri sarsma başarısı göstermişti.

AKSA Süper Lig’in yeni ekibi China Bazaar Gençlik Gücü orta sahaya tecrübeli futbolcu Behiç Kum’u transfer etti.

AKSA Süper Lig’in yeni ekiplerinden China Bazaar Gençlik Gücü, Çetinkaya’dan Behiç Kum’u kadrosuna kattı. Oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan China Bazaar Gençlik Gücü’nün Çetinkaya ile görüşmelerini sürdürdüğü ve iki tarafın anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Geçen sezon Turan Altay yönetimindeki Çetinkaya ile 30 maça çıkan deneyimli orta saha oyuncusu takımının Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmasında önemli katkı koymuştu. 33 yaşındaki futbolcu 2 kez fileleri sarsma başarısı göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.