Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

"Bizim hatamız, köplerin suçu yok"

MAGAZİN 21.05.2022 - 22:23, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

"Bizim hatamız, köplerin suçu yok"

Oyuncu Reha Özcan ve 'Bir Garip Orhan Veli' oyunundaki rol arkadaşları Burdur turnesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Özcan, sosyal medya paylaşımında, "Bizim hatamız, köplerin suçu yok" dedi.
Televizyonun ve tiyatro sahnesinin sevilen ismi Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Bir Garip Orhan Veli' oyununun ertelendiğini duyurdu. Paylaştığı video ile Burdur turnesi dönüşü koyun sürüsünün önünden geçerken, çoban köpeklerinin saldırısına uğradığını açıklayan Özcan, ayağından yaralandığını, bu nedenle 20 Mayıs'ta İstanbul'da sahnelenecek olan 'Bir Garip Orhan Veli' etkinliğinin 17 Haziran'a ertelendiğini söyledi. "KÖPEKLERİN SUÇU YOK, BİZİM HATAMIZ" Oyuncu, köpeklerin bu olayda suçunun olmadığının ısrarla altını çizerek, "Maalesef Burdur turnesine çıktığımız zaman, Burdur'da köpeklerden kaçarken (bizim hatamız köpeklerin hiçbir suçu yok) orada bir koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Çoban köpekleri de sürüyü korumak için bizim üzerimize doğru saldırdılar. Biz de kaçtık. Kaçarken sol ayağımdaki alt baldır yaralandı ve orada travmatik bir şey oluştu. O yüzden yürüyemiyorum" dedi.   "Burdur'da oyunu seyredenler de görmüştür zaten oturduğum yerden oyunu oynamak zorunda kaldım" diyen oyuncu, "Fakat canım hala çok yanıyor. O yüzden 20 Mayıs'taki oyunumuzu iptal etmek zorunda kaldık. Daha doğrusu erteledik. Umarım 17 Haziran'da daha sağlıklı şartlarda buluşuruz" diye konuştu. 
Oyuncu Reha Özcan ve 'Bir Garip Orhan Veli' oyunundaki rol arkadaşları Burdur turnesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Özcan, sosyal medya paylaşımında, "Bizim hatamız, köplerin suçu yok" dedi.

Televizyonun ve tiyatro sahnesinin sevilen ismi Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Bir Garip Orhan Veli' oyununun ertelendiğini duyurdu.

Paylaştığı video ile Burdur turnesi dönüşü koyun sürüsünün önünden geçerken, çoban köpeklerinin saldırısına uğradığını açıklayan Özcan, ayağından yaralandığını, bu nedenle 20 Mayıs'ta İstanbul'da sahnelenecek olan 'Bir Garip Orhan Veli' etkinliğinin 17 Haziran'a ertelendiğini söyledi.

"KÖPEKLERİN SUÇU YOK, BİZİM HATAMIZ"

Oyuncu, köpeklerin bu olayda suçunun olmadığının ısrarla altını çizerek, "Maalesef Burdur turnesine çıktığımız zaman, Burdur'da köpeklerden kaçarken (bizim hatamız köpeklerin hiçbir suçu yok) orada bir koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Çoban köpekleri de sürüyü korumak için bizim üzerimize doğru saldırdılar. Biz de kaçtık. Kaçarken sol ayağımdaki alt baldır yaralandı ve orada travmatik bir şey oluştu. O yüzden yürüyemiyorum" dedi.

 

"Burdur'da oyunu seyredenler de görmüştür zaten oturduğum yerden oyunu oynamak zorunda kaldım" diyen oyuncu, "Fakat canım hala çok yanıyor. O yüzden 20 Mayıs'taki oyunumuzu iptal etmek zorunda kaldık. Daha doğrusu erteledik. Umarım 17 Haziran'da daha sağlıklı şartlarda buluşuruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.