Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Camdaki Kız ekibinin set arası Kıbrıs tatili!

MAGAZİN 08.06.2022 - 11:06, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Camdaki Kız ekibinin set arası Kıbrıs tatili!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”ın ekibi bir günlük set arasını fırsat bilip tatile çıktı. Kıbrıs’a giden dizi ekibi, sosyal medya hesaplarından eğlenceli anlarını paylaştı. Enis Arıkan, ekip arkadaşlarının yolculuk esnasındaki doğal pozlarını gizlice yakalayarak tek tek Instagram hesabına yükledi. Oyuncu, ayrıca şu notu da yazdı: “Bizim ekip bacağıma sıkacak.” Diğer oyuncular da tatilden bol bol video çekip hayranlarının beğenisine sundu. Ayrıca Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Tuğrul Tülek de Kıbrıs’ta kaldıkları otelin bahçesinde sevdikleri şarkıları söyleyerek herkesi eğlendirdi. “Camdaki Kız”ın oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Engin Şenkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”ın ekibi bir günlük set arasını fırsat bilip tatile çıktı.
Kıbrıs’a giden dizi ekibi, sosyal medya hesaplarından eğlenceli anlarını paylaştı.

Enis Arıkan, ekip arkadaşlarının yolculuk esnasındaki doğal pozlarını gizlice yakalayarak tek tek Instagram hesabına yükledi.

Oyuncu, ayrıca şu notu da yazdı: “Bizim ekip bacağıma sıkacak.” Diğer oyuncular da tatilden bol bol video çekip hayranlarının beğenisine sundu.

Ayrıca Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Tuğrul Tülek de Kıbrıs’ta kaldıkları otelin bahçesinde sevdikleri şarkıları söyleyerek herkesi eğlendirdi.

“Camdaki Kız”ın oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Engin Şenkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.