Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Çeler: Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor

GÜNCEL 25.01.2022 - 17:46, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Çeler: Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor

TDP’den Girne Milletvekili Adayı olanve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarından Zeki Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor” diyerek siyaset sahnesinde yeniden ortaya çıkacağı sinyalini verdi
Erken Genel Seçimleri’nin tamamlanmasının ardından bazı partiler parlemento dışında kaldı.  Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) de Cemal Özyiğit başkanlığında girdiği seçimlerde, barajı geçemeyerek meclise milletvekili sokamayan partilerden oldu.    “Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor”  TDP’den Girne Milletvekili Adayı olan ve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarından Zeki Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor” diyerek siyaset sahnesinde yeniden ortaya çıkacağı sinyalini verdi.     Zeki Çeler, Girne Belediye Başkanlığı’na aday mı?  Elde edilen bilgiye göre, TDP’nin Girne Belediye Başkan Adayı olarak siyasete devam etmesi beklenen Çeler’in yeni hedefini sosyal medya hesabından satır arasında da vermiş olacağı açıkça görülmektedir.    Çeler’in sosyal medyada yaptığı paylaşım:  “Doğruları ve yanlışları ile 8 yıldır mecliste halkımızı temsil etmeye çalıştım. Gerek muhalefette gerek hükümette elimden geleni yaptığıma inanıyorum.  15 ay bakanlık yaptım ve halen adımdan söz ettiriyorsam, bu ülkede emeğin, yoksulun, emeklinin, özel gereksinimlinin, yanında olduğunu gösteren bir hükümet dönemide yaşatmışsak ne mutlu bize.  Muhalefetteyken özellikle gençliğin ve mağdur olanların sesi olduk. Bize gelen sorunları meclis kürsüsünden haykırarak sonuçlar elde ettik.   Sevenim olduğu kadar nefret edenimde var bu da işin doğasında…  Sonuçta birileri memnun kalırken birilerinin de işine gelmeyecektir.   Kazandığımız gibi kaybedeceğimizi de bilerek bu yola çıktık. 8 yıllık bir tecrübe ve sevenler biriktirmişim…   Bugüne kadar destekleyen ve yanımda duran başta ailem, arkadaşlarım, partililerim, ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim.   Göreve devam eden ve yeni seçilen (emeğin hakkını yeyen bazıları hariç) başarılar dilerim.   Tabi ki bizim de özeleştirimizi yapıp mücadeleye her platform da devam edeceğimi söylemek isterim ve bir de not düşmeden kendimi alıkoyamayacağım.   Sempatiler bize oylar öbürlerine  Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor” 
TDP’den Girne Milletvekili Adayı olanve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarından Zeki Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor” diyerek siyaset sahnesinde yeniden ortaya çıkacağı sinyalini verdi

Erken Genel Seçimleri’nin tamamlanmasının ardından bazı partiler parlemento dışında kaldı. 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) de Cemal Özyiğit başkanlığında girdiği seçimlerde, barajı geçemeyerek meclise milletvekili sokamayan partilerden oldu. 

 

“Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor” 

TDP’den Girne Milletvekili Adayı olan ve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarından Zeki Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor” diyerek siyaset sahnesinde yeniden ortaya çıkacağı sinyalini verdi.  

 

Zeki Çeler, Girne Belediye Başkanlığı’na aday mı? 

Elde edilen bilgiye göre, TDP’nin Girne Belediye Başkan Adayı olarak siyasete devam etmesi beklenen Çeler’in yeni hedefini sosyal medya hesabından satır arasında da vermiş olacağı açıkça görülmektedir. 

 

Çeler’in sosyal medyada yaptığı paylaşım: 

“Doğruları ve yanlışları ile 8 yıldır mecliste halkımızı temsil etmeye çalıştım. Gerek muhalefette gerek hükümette elimden geleni yaptığıma inanıyorum. 

15 ay bakanlık yaptım ve halen adımdan söz ettiriyorsam, bu ülkede emeğin, yoksulun, emeklinin, özel gereksinimlinin, yanında olduğunu gösteren bir hükümet dönemide yaşatmışsak ne mutlu bize. 

Muhalefetteyken özellikle gençliğin ve mağdur olanların sesi olduk. Bize gelen sorunları meclis kürsüsünden haykırarak sonuçlar elde ettik.  

Sevenim olduğu kadar nefret edenimde var bu da işin doğasında… 

Sonuçta birileri memnun kalırken birilerinin de işine gelmeyecektir.  

Kazandığımız gibi kaybedeceğimizi de bilerek bu yola çıktık. 8 yıllık bir tecrübe ve sevenler biriktirmişim…  

Bugüne kadar destekleyen ve yanımda duran başta ailem, arkadaşlarım, partililerim, ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim.  

Göreve devam eden ve yeni seçilen (emeğin hakkını yeyen bazıları hariç) başarılar dilerim.  

Tabi ki bizim de özeleştirimizi yapıp mücadeleye her platform da devam edeceğimi söylemek isterim ve bir de not düşmeden kendimi alıkoyamayacağım.  

Sempatiler bize oylar öbürlerine 

Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.