Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Çeler: Her platformda mücadeleye devam edeceğim

GÜNCEL 25.01.2022 - 12:45, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Çeler: Her platformda mücadeleye devam edeceğim

TDP eski Milletvekili Zeki Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ' 'Sempatiler bize oylar öbürlerine... Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor'' ifadelerini kullandı
TDP eski Milletvekili Zeki Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ' 'Sempatiler bize oylar öbürlerine... Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor'' ifadelerini kullandı. Çeler'in paylaşımı şöyle: Doğruları ve yanlışları ile 8 yıldır mecliste halkımızı temsil etmeye çalıştım. Gerek muhalefette gerek hükümette elimden geleni yaptığıma inanıyorum. 15 ay bakanlık yaptım ve halen adımdan söz ettiriyorsam, bu ülkede emeğin, yoksulun, emeklinin, özel gereksinimlinin, yanında olduğunu gösteren bir hükümet dönemide yaşatmışsak ne mutlu bize. Muhalefetteyken özellikle gençliğin ve mağdur olanların sesi olduk. Bize gelen sorunları meclis kürsüsünden haykırarak sonuçlar elde ettik.  Sevenim olduğu kadar nefret edenimde var bu da işin doğasında… Sonuçta birileri memnun kalırken birilerinin de işine gelmeyecektir.  Kazandığımız gibi kaybedeceğimizi de bilerek bu yola çıktık. 8 yıllık bir tecrübe ve sevenler biriktirmişim…  Bugüne kadar destekleyen ve yanımda duran başta ailem, arkadaşlarım, partililerim, ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim.  Göreve devam eden ve yeni seçilen (emeğin hakkını yeyen bazıları hariç) arkadaşlara başarılar dilerim.  Tabi ki bizim de özeleştirimizi yapıp mücadeleye her platform da devam edeceğimi söylemek isterim ve bir de not düşmeden kendimi alıkoyamayacağım.  Sempatiler bize oylar öbürlerine Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor
TDP eski Milletvekili Zeki Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ' 'Sempatiler bize oylar öbürlerine... Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor'' ifadelerini kullandı

TDP eski Milletvekili Zeki Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ' 'Sempatiler bize oylar öbürlerine... Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor'' ifadelerini kullandı.

Çeler'in paylaşımı şöyle:

Doğruları ve yanlışları ile 8 yıldır mecliste halkımızı temsil etmeye çalıştım. Gerek muhalefette gerek hükümette elimden geleni yaptığıma inanıyorum.
15 ay bakanlık yaptım ve halen adımdan söz ettiriyorsam, bu ülkede emeğin, yoksulun, emeklinin, özel gereksinimlinin, yanında olduğunu gösteren bir hükümet dönemide yaşatmışsak ne mutlu bize.
Muhalefetteyken özellikle gençliğin ve mağdur olanların sesi olduk. Bize gelen sorunları meclis kürsüsünden haykırarak sonuçlar elde ettik. 
Sevenim olduğu kadar nefret edenimde var bu da işin doğasında…
Sonuçta birileri memnun kalırken birilerinin de işine gelmeyecektir. 
Kazandığımız gibi kaybedeceğimizi de bilerek bu yola çıktık. 8 yıllık bir tecrübe ve sevenler biriktirmişim… 
Bugüne kadar destekleyen ve yanımda duran başta ailem, arkadaşlarım, partililerim, ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. 
Göreve devam eden ve yeni seçilen (emeğin hakkını yeyen bazıları hariç) arkadaşlara başarılar dilerim. 
Tabi ki bizim de özeleştirimizi yapıp mücadeleye her platform da devam edeceğimi söylemek isterim ve bir de not düşmeden kendimi alıkoyamayacağım. 
Sempatiler bize oylar öbürlerine
Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.