Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Çizgi romanın tek sayfasına rekor fiyat

MAGAZİN 15.01.2022 - 12:11, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Çizgi romanın tek sayfasına rekor fiyat

Örümcek adam çizgi romanının tek sayfalık sanat eseri 3,36 milyon dolara alıcı buldu..
Gişe rekorları kıran filmlerin süper kahramanı Örümcek Adam bu kez müzayedede rekor kırdı. Çizgi romanının tek sayfası, 3,36 milyon dolara satıldı. Açık artırma ABD'nin Dallas kentinde yapıldı. Heritage açık artırma salonundaki müzayedede, Örümcek Adam çizgi romanının 1984 baskısının 25'inci sayfasına 330 bin dolar başlangıç rakamı konuldu. Bir sayfanın fiyatı 1 günde 3,36 milyon dolara çıktı. Aynı gün Süperman çizgi romanının eski sayılarından biri de 3,18 milyon dolara satıldı. Müzayede salonu, her iki çizgi romanın alıcısının kimliğini açıklamadı. Amerika'da daha önce Hulk çizgi roman sayfasına 657 bin dolar ödenmişti.
Örümcek adam çizgi romanının tek sayfalık sanat eseri 3,36 milyon dolara alıcı buldu..

Gişe rekorları kıran filmlerin süper kahramanı Örümcek Adam bu kez müzayedede rekor kırdı. Çizgi romanının tek sayfası, 3,36 milyon dolara satıldı.

Açık artırma ABD'nin Dallas kentinde yapıldı. Heritage açık artırma salonundaki müzayedede, Örümcek Adam çizgi romanının 1984 baskısının 25'inci sayfasına 330 bin dolar başlangıç rakamı konuldu. Bir sayfanın fiyatı 1 günde 3,36 milyon dolara çıktı.

Aynı gün Süperman çizgi romanının eski sayılarından biri de 3,18 milyon dolara satıldı. Müzayede salonu, her iki çizgi romanın alıcısının kimliğini açıklamadı. Amerika'da daha önce Hulk çizgi roman sayfasına 657 bin dolar ödenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.