Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

CTP Genel Başkanı Erhürman: Bu kaosun suçlusunu bularak onu sona erdirmekteki mahareti için yürekten teşekkür ederim

GÜNCEL 11.05.2022 - 18:18, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

CTP Genel Başkanı Erhürman: Bu kaosun suçlusunu bularak onu sona erdirmekteki mahareti için yürekten teşekkür ederim

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbakanı Ersin Tatar'ın kendisine yazdığı 'açık mektubununda' kendisini "siyaseti kaos aracı olarak konumlandırma, kişisel ihtiras ve küçük siyasi beklentilerle talihsiz açıklama yapmakla" suçlamasına cevap verdi. Erhürman, Tatar'ı tiye alırcasına, "Sn. Sucuoğlu'nun deyişiyle bir bakanı görevden "alAmaması" ile başlayan, siyasi tarihimize kara sayfalar ekleyen ve eklemeye de devam eden "kaos"un sebebi benmişim demek ki!" ifadelerini kullandı. Erhürman'ın paylaşımı şu şekilde: Sn. Tatar, bana yazdığı son derece nazik "açık mektubu"nda, beni, "siyaseti sorun çözme maksadından ziyade, kaos aracı olarak konumlandırmakla", "kişisel ihtiras ve küçük siyasi beklentilerle" talihsiz açıklamalar yapmakla suçlamış. Kendisinin, Sn. Sucuoğlu'nun deyişiyle bir bakanı görevden "alAmaması" ile başlayan, siyasi tarihimize kara sayfalar ekleyen ve eklemeye de devam eden "kaos"un sebebi benmişim demek ki! Sn. Tatar'a, hem nazik ifadeleri, hem de bu kaosun suçlusunu bularak onu sona erdirmekteki mahareti için yürekten teşekkür ederim!

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbakanı Ersin Tatar'ın kendisine yazdığı 'açık mektubununda' kendisini "siyaseti kaos aracı olarak konumlandırma, kişisel ihtiras ve küçük siyasi beklentilerle talihsiz açıklama yapmakla" suçlamasına cevap verdi.

Erhürman, Tatar'ı tiye alırcasına, "Sn. Sucuoğlu'nun deyişiyle bir bakanı görevden "alAmaması" ile başlayan, siyasi tarihimize kara sayfalar ekleyen ve eklemeye de devam eden "kaos"un sebebi benmişim demek ki!" ifadelerini kullandı.

Erhürman'ın paylaşımı şu şekilde:

Sn. Tatar, bana yazdığı son derece nazik "açık mektubu"nda, beni, "siyaseti sorun çözme maksadından ziyade, kaos aracı olarak konumlandırmakla", "kişisel ihtiras ve küçük siyasi beklentilerle" talihsiz açıklamalar yapmakla suçlamış.

Kendisinin, Sn. Sucuoğlu'nun deyişiyle bir bakanı görevden "alAmaması" ile başlayan, siyasi tarihimize kara sayfalar ekleyen ve eklemeye de devam eden "kaos"un sebebi benmişim demek ki! Sn. Tatar'a, hem nazik ifadeleri, hem de bu kaosun suçlusunu bularak onu sona erdirmekteki mahareti için yürekten teşekkür ederim!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.