Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

CTP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Kıbrıs’ta kabul edilebilir çözümle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu

GÜNCEL 14.05.2022 - 18:17, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

CTP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Kıbrıs’ta kabul edilebilir çözümle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve Dış İlişkiler Sekreteri Fikri Toros, İngiliz Parlamentosu İşçi Partisi milletvekilleri Stephan Doughty ve Fabian Hamilton ile görüştü. CTP, Avrupa ve Amerika’dan sorumlu gölge Bakan Stephen Doughty ile Barış ve Silahsızlanma, Güney Amerika ve Karayipler’den sorumlu gölge Bakan Fabian Hamilton’u kabul etti. CTP Genel Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen görüşmede, CTP ile İşçi Partisi arasındaki ortak işbirliği alanları ve Kıbrıs’ta kabul edilebilir kapsamlı çözümle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve Dış İlişkiler Sekreteri Fikri Toros, İngiliz Parlamentosu İşçi Partisi milletvekilleri Stephan Doughty ve Fabian Hamilton ile görüştü.

CTP, Avrupa ve Amerika’dan sorumlu gölge Bakan Stephen Doughty ile Barış ve Silahsızlanma, Güney Amerika ve Karayipler’den sorumlu gölge Bakan Fabian Hamilton’u kabul etti.

CTP Genel Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen görüşmede, CTP ile İşçi Partisi arasındaki ortak işbirliği alanları ve Kıbrıs’ta kabul edilebilir kapsamlı çözümle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.