Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

CTP Milletvekili Adayları Girne Açık Pazar’ı ve Girne Belediyesi’ni ziyaret etti

GÜNCEL 19.01.2022 - 17:33, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

CTP Milletvekili Adayları Girne Açık Pazar’ı ve Girne Belediyesi’ni ziyaret etti

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve milletvekili adayları, bu sabah Girne Açık Pazar’ı ve Girne Belediyesi’ni ziyaret etti
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve milletvekili adayları, bu sabah Girne Açık Pazar’ı ve Girne Belediyesi’ni ziyaret etti. Heyette, Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi ve CTP Lapta Belediye Başkan Adayı Emre Efendi de yer aldı. Esnafın ve yurttaşların büyük ilgisiyle karşılaşan CTP heyeti, 23 Ocak’tan sonra uygulayacakları ekonomik programları halka aktardı. Pandemi ve Türk Lirası’ndaki değer kaybı nedeniyle son zamanlarda zor günler geçirdiğini belirten Girne esnafı da, bu programların hayata geçmesine tam destek vereceklerini belirtti. Girneli yurttaşlar da elektrik kesintileri ve ekonomik krizden şikayet ederken, krize seyirci kalanlar için Pazar günü yapılacak olan seçimde “Buraya Kadar” diyeceklerini ifade etti.  
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve milletvekili adayları, bu sabah Girne Açık Pazar’ı ve Girne Belediyesi’ni ziyaret etti

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve milletvekili adayları, bu sabah Girne Açık Pazar’ı ve Girne Belediyesi’ni ziyaret etti.

Heyette, Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi ve CTP Lapta Belediye Başkan Adayı Emre Efendi de yer aldı.

Esnafın ve yurttaşların büyük ilgisiyle karşılaşan CTP heyeti, 23 Ocak’tan sonra uygulayacakları ekonomik programları halka aktardı.

Pandemi ve Türk Lirası’ndaki değer kaybı nedeniyle son zamanlarda zor günler geçirdiğini belirten Girne esnafı da, bu programların hayata geçmesine tam destek vereceklerini belirtti.

Girneli yurttaşlar da elektrik kesintileri ve ekonomik krizden şikayet ederken, krize seyirci kalanlar için Pazar günü yapılacak olan seçimde “Buraya Kadar” diyeceklerini ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.