Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Cumhurbaşkanlığı himayesinde bugün 'Thalassaemia Farkındalık' etkinliği yapılacak

GÜNCEL 13.05.2022 - 10:04, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde bugün 'Thalassaemia Farkındalık' etkinliği yapılacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanı  Ersin Tatar'ın eşi Sibel Sibel Tatar'ın öncülüğünde ve Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Sağlık Komitesi ile Kıbrıs Türk Thalassaemia Derneği iş birliğinde “Thalassaemia Farkındalık” etkinliği düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar'ın da katılımıyla, bugün saat 17.30’da, Atatürk Kültür Merkezi, Lefkoşa’da yer alacak etkinlikte, Prof. Dr. Erol Baysal "KKTC’nin Thalassaemia alanında uluslararası düzeydeki başarıları ve rolü” konulu sunum yapacak.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanı  Ersin Tatar'ın eşi Sibel Sibel Tatar'ın öncülüğünde ve Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Sağlık Komitesi ile Kıbrıs Türk Thalassaemia Derneği iş birliğinde “Thalassaemia Farkındalık” etkinliği düzenlenecek.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar'ın da katılımıyla, bugün saat 17.30’da, Atatürk Kültür Merkezi, Lefkoşa’da yer alacak etkinlikte, Prof. Dr. Erol Baysal "KKTC’nin Thalassaemia alanında uluslararası düzeydeki başarıları ve rolü” konulu sunum yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.