Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Cüneyt Arkın'ın ardından: Sen benim kahramanımdın, öyle kalacaksın

MAGAZİN 28.06.2022 - 10:13, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Cüneyt Arkın'ın ardından: Sen benim kahramanımdın, öyle kalacaksın

Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın, kalbinin durması sonucu 84 yaşında hayata veda etti. Usta sanatçının ölümü Tüm Türkiye'yi yasa boğarken sanat ve siyaset dünyasından Arkın için mesajlar yayınlandı. ATA DEMİRER "Seni çok sevdik nurlar içinde yat" IŞIN KARACA "yattığın yer nurla dolsun.. Mekanın cennet olsun büyük usta… Türkiye'nin başı sağ olsun... çok üzgünüm…" DERYA BAYKAL "Kalbimizde yerin çok kıymetli, güle güle Cüneyt Arkın…" HAMDİ ALKAN "Sen benim kahramanımdın..Hep öyle kalacaksın. Filmlerinde zor durumda kalanları kurtarmaya geldiğin an, sinema salonunda coşkun bir alkış kopardı. Seni çıktığın sonsuz yolculuğuna uğurlarken, bitmeyen çocuksu heyecanım, saygım ve sonsuz sevgilerimle alkışlıyorum" SABAHAT AKKİRAZ "Sanat ailemiz yaprak döküyor. Sevgili Arkın hakka yürüdü. Büyük sanatçılar ölmez sanatları hep yaşar. Nur içinde uyu. Çok üzgünüm" FAZIL SAY "Üzüntüm büyük. Işıklar içinde uyusun Cüneyt Arkın. Sevgiyle, saygıyla teşekkür ediyorum bu halka verdiği her şey için." AHMET ÜMİT "Çocukken biraz Kara Murat olduk, biraz Malkoçoğlu; gençken Maden filmindeki hak arayan işçi önderi İlyas olduk, Yaralı Kurt'ta intikam peşindeki Ali olduk. Bizi biz yapan insanlardan biriydin Cüneyt Abi, nurlar içinde uyu..." FAHRETTİN ALTUN "Türk sinemamızın usta ismi Cüneyt Arkın’ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecek olan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." İBRAHİM KALIN "Kara Murat, Malkoçoğlu, Battal Gazi, Dünyayı Kurtaran Adam… Türk sinemasının efsane ismi sevgili Cüneyt Arkın'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun."

Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın, kalbinin durması sonucu 84 yaşında hayata veda etti. Usta sanatçının ölümü Tüm Türkiye'yi yasa boğarken sanat ve siyaset dünyasından Arkın için mesajlar yayınlandı.
ATA DEMİRER

"Seni çok sevdik nurlar içinde yat"

IŞIN KARACA

"yattığın yer nurla dolsun.. Mekanın cennet olsun büyük usta… Türkiye'nin başı sağ olsun... çok üzgünüm…"

DERYA BAYKAL

"Kalbimizde yerin çok kıymetli, güle güle Cüneyt Arkın…"

HAMDİ ALKAN

"Sen benim kahramanımdın..Hep öyle kalacaksın. Filmlerinde zor durumda kalanları kurtarmaya geldiğin an, sinema salonunda coşkun bir alkış kopardı. Seni çıktığın sonsuz yolculuğuna uğurlarken, bitmeyen çocuksu heyecanım, saygım ve sonsuz sevgilerimle alkışlıyorum"

SABAHAT AKKİRAZ

"Sanat ailemiz yaprak döküyor. Sevgili Arkın hakka yürüdü. Büyük sanatçılar ölmez sanatları hep yaşar. Nur içinde uyu. Çok üzgünüm"

FAZIL SAY

"Üzüntüm büyük.
Işıklar içinde uyusun Cüneyt Arkın.
Sevgiyle, saygıyla teşekkür ediyorum bu halka verdiği her şey için."

AHMET ÜMİT

"Çocukken biraz Kara Murat olduk, biraz Malkoçoğlu; gençken Maden filmindeki hak arayan işçi önderi İlyas olduk, Yaralı Kurt'ta intikam peşindeki Ali olduk. Bizi biz yapan insanlardan biriydin Cüneyt Abi, nurlar içinde uyu..."


FAHRETTİN ALTUN

"Türk sinemamızın usta ismi Cüneyt Arkın’ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecek olan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."


İBRAHİM KALIN

"Kara Murat,
Malkoçoğlu,
Battal Gazi,
Dünyayı Kurtaran Adam…

Türk sinemasının efsane ismi sevgili Cüneyt Arkın'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.