Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Demet Akalın, Nagihan'ın Survivor'dan elenmesine tepki gösterdi: Yazık, günah!

GÜNCEL 26.06.2022 - 15:59, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Demet Akalın, Nagihan'ın Survivor'dan elenmesine tepki gösterdi: Yazık, günah!

Sıkı bir Surivor izleyicisi olan şarkıcı Demet Akalın, şampiyon olmasını istediği Nagihan Karadere'nin elenmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından Nagihan'ın fotoğrafını paylaşan Akalın, "Yazık günah be vallahi yazık. Nagihan efsanedir, efsane kalacak" dedi. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Nagihan, Hikmet ve Ayşe arasında yapıla SMS oylamasında adaya veda eden isim Nagihan oldu. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın, şampiyon olmasını istediği Nagihan'ın elenmesine tepki gösterdi. NAGİHAN KARADERE ELENDİ Finale sayılı günler kala yarışmadan elenen Nagihan Karadere, veda konuşmasında "Söyleyecek bir şey yok. Büyük mücadeleler verdim. keşke finali görebilseydim sonu görebilseydim ama kısmet değilmiş. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok defa ayrı kaldım sonuca gidemediğim için... Sonuç tamamen seyircimizin elinde. Bana SMS gönderen herkese sonuna kadar teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. "YAZIK, GÜNAH" Şarkıları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın, Survivor All Star yarışmasıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Nagihan'ın elenmesine sinirlenen Akalın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Biz ne izledik 6 aya yakın... Yapın BBG evi SMS'le oynayın ötede... Yazık günah ve vallahi yazık... Ama tek gerçek var dışarıda gönüllerin kraliçesi Nagihan'dır ve efsane olarak kalacaktır. Nokta" diyerek tepki gösterdi.  

Sıkı bir Surivor izleyicisi olan şarkıcı Demet Akalın, şampiyon olmasını istediği Nagihan Karadere'nin elenmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından Nagihan'ın fotoğrafını paylaşan Akalın, "Yazık günah be vallahi yazık. Nagihan efsanedir, efsane kalacak" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Nagihan, Hikmet ve Ayşe arasında yapıla SMS oylamasında adaya veda eden isim Nagihan oldu. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın, şampiyon olmasını istediği Nagihan'ın elenmesine tepki gösterdi.

NAGİHAN KARADERE ELENDİ
Finale sayılı günler kala yarışmadan elenen Nagihan Karadere, veda konuşmasında "Söyleyecek bir şey yok. Büyük mücadeleler verdim. keşke finali görebilseydim sonu görebilseydim ama kısmet değilmiş. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok defa ayrı kaldım sonuca gidemediğim için... Sonuç tamamen seyircimizin elinde. Bana SMS gönderen herkese sonuna kadar teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


"YAZIK, GÜNAH"
Şarkıları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın, Survivor All Star yarışmasıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Nagihan'ın elenmesine sinirlenen Akalın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Biz ne izledik 6 aya yakın... Yapın BBG evi SMS'le oynayın ötede... Yazık günah ve vallahi yazık... Ama tek gerçek var dışarıda gönüllerin kraliçesi Nagihan'dır ve efsane olarak kalacaktır. Nokta" diyerek tepki gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.