Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Devrim Barçın: TL kaynaklı sıkıntılardan kurtulmak mümkün, inanın biz bunu başaracağız

GÜNCEL 31.05.2022 - 22:12, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Devrim Barçın: TL kaynaklı sıkıntılardan kurtulmak mümkün, inanın biz bunu başaracağız

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 2010 yılında tüm vadeli-vadesiz mevduat miktarı içerisindeki Türk Lirası’nın yüzde 62,58 iken Nisan 2022 itibarıyla bu oranın yüzde 22,60’a düştüğünü kaydederken, “Toplam mevduatımızın yüzde 77,40’ı döviz olmuştur” ifadelerini kullandı. Piyasanın yüzde 77,40’ının dövizleştiğini belirten CTP'li Milletvekil Barçın, “Bilimsel veriler ve plan ile TL'den kaynaklı yaşadığımız sıkıntılardan kurtulmak mümkündür ve inanın bunu biz başaracağız.” ifadelerini kullanarak, "CTP, Tek başına iktidar" notunu ekledi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 2010 yılında tüm vadeli-vadesiz mevduat miktarı içerisindeki Türk Lirası’nın yüzde 62,58 iken Nisan 2022 itibarıyla bu oranın yüzde 22,60’a düştüğünü kaydederken, “Toplam mevduatımızın yüzde 77,40’ı döviz olmuştur” ifadelerini kullandı.

Piyasanın yüzde 77,40’ının dövizleştiğini belirten CTP'li Milletvekil Barçın, “Bilimsel veriler ve plan ile TL'den kaynaklı yaşadığımız sıkıntılardan kurtulmak mümkündür ve inanın bunu biz başaracağız.” ifadelerini kullanarak, "CTP, Tek başına iktidar" notunu ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.