Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Dijital olarak da yayınlanacak

MAGAZİN 16.01.2022 - 23:29, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Dijital olarak da yayınlanacak

Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA), 11-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan New York Moda Haftası'nın programını açıkladı.
CFDA ve IMG, birkaç hafta boyunca tartışılan New York Moda Haftası'nın yapılacağını ve moda endüstrisinin önde gelen tasarımcılarından birçoğunun yüz yüze defile planlarını gerçekleştireceğini doğruladı. DİJİTAL OLARAK DA YAYINLANACAK   Gabriela Hearst, Michael Kors, Khaite'den Cate Holstein, Tom Ford, Coach'dan Stuart Vevers ve Christian Siriano dahil olmak üzere bir dizi büyük isim defile gösterileri veya dijital aktivasyonlar sunmak için geri dönecek. Ek olarak, Dauphinette, Interior, Judy Turned, Loring, Luchen, Melke, Saint Sintra ve Zankov gibi yeni yüzlerden oluşan bir grup, yüz yüze etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA), 11-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan New York Moda Haftası'nın programını açıkladı.

CFDA ve IMG, birkaç hafta boyunca tartışılan New York Moda Haftası'nın yapılacağını ve moda endüstrisinin önde gelen tasarımcılarından birçoğunun yüz yüze defile planlarını gerçekleştireceğini doğruladı.

DİJİTAL OLARAK DA YAYINLANACAK

 

Gabriela Hearst, Michael Kors, Khaite'den Cate Holstein, Tom Ford, Coach'dan Stuart Vevers ve Christian Siriano dahil olmak üzere bir dizi büyük isim defile gösterileri veya dijital aktivasyonlar sunmak için geri dönecek. Ek olarak, Dauphinette, Interior, Judy Turned, Loring, Luchen, Melke, Saint Sintra ve Zankov gibi yeni yüzlerden oluşan bir grup, yüz yüze etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.