Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi'nde tamamlayan Merve Akıncı, sunuculuktan sonra şarkıcılığa da adım attı

MAGAZİN 23.02.2022 - 17:22, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi'nde tamamlayan Merve Akıncı, sunuculuktan sonra şarkıcılığa da adım attı

Eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi'nde tamamlayan, şu sıralarda Türkiye'de Milli Piyango'nun sunucusu olan Merve Akıncı, sanata olan sevgisini Sevgililer Günü'nde sevenlerine hediye ettiği single ile gösterdi. 15 yıldır TV ve sahnelerde sunuculuk yapan Akıncı'nın aranjörlüğünü Tamer Özkan'ın yaptığı, söz ve müziği Ayaz Uris'e, mix-maste-ringi Candan Köken'e ait "Vazgeçilmezsin" isimli şarkısı listelere hızlı bir giriş yaptı.     Yepyeni şarkısı  “Vazgeçilmezsin”  ile ilgili olarak açıklama yapan Akıncı;   ” Müzik benim tutkum, vazgeçilmezim. Sevenler için her gün Sevgililer Günü’dür aslında yeni şarkımızı da böyle anlamlı ve özel bir günde çıkmış olmasından dolayı çok mutluyum. Umarım en kısa zamanda öğrenim gördüğüm KKTC'de sunuculuktan sonra sahne de alabilirim” diye konuştu.  

Eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi'nde tamamlayan, şu sıralarda Türkiye'de Milli Piyango'nun sunucusu olan Merve Akıncı, sanata olan sevgisini Sevgililer Günü'nde sevenlerine hediye ettiği single ile gösterdi.


15 yıldır TV ve sahnelerde sunuculuk yapan Akıncı'nın aranjörlüğünü Tamer Özkan'ın yaptığı, söz ve müziği Ayaz Uris'e, mix-maste-ringi Candan Köken'e ait "Vazgeçilmezsin" isimli şarkısı listelere hızlı bir giriş yaptı.

 


 

Yepyeni şarkısı  “Vazgeçilmezsin”  ile ilgili olarak açıklama yapan Akıncı;

 

” Müzik benim tutkum, vazgeçilmezim. Sevenler için her gün Sevgililer Günü’dür aslında yeni şarkımızı da böyle anlamlı ve özel bir günde çıkmış olmasından dolayı çok mutluyum. Umarım en kısa zamanda öğrenim gördüğüm KKTC'de sunuculuktan sonra sahne de alabilirim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.