Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

“Ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum”

MAGAZİN 10.01.2022 - 23:20, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

“Ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum”

Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili konuşan İzzet Yıldızhan, ''Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı.
Usta sanatçı İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin tartışılmasına değinen Yıldızhan, "Sahne adabı denilen bir gerçek var. Külotla da sahneye çıkmasınlar" diyerek dikkat çekti. İşte Yıldızhan'ın çarpıcı açıklamaları... İşlerinden dolayı İstanbul, Ankara ve İzmir arası mekik dokuyan Yıldızhan, yakın zamanda stüdyoya gireceğini belirtti. Yıldızhan, ''Ben bu piyasaya lazımım. İyi solistlerin bu işi bırakmaması lazım. Sanatımda mütevazi olamam. Sanata dair birçok saçma sapan iş yapılıyor ve dinleyici bunu kabul etmiyor artık'' dedi.  "O KİŞİLERİ AFFETMEYECEĞİM" ''Kızlarım flört edemez'' açıklaması sonrası sosyal medyadan destek mesajları kadar ağır hakaretlerde alan Yıldızhan, açtığı davalar üzerine ''1000'e yakın kişiye dava açtım. Benim ailem kırmızı çizgimdir. Kim ne düşünüyorsa düşünsün. Benim anlayışım bu. Kendini bilmezler ölmüş anneme küfür etti. Ama affetmeyeceğim. Davaların açılmasıyla 50-100 kişi özür mesajları atmaya başladı. Ama affetmeyeceğim ve bu işinde takipçisi olacağım. Bu insanlar ceza almalı ki, kimse kimseye ağır hakaret edemeyeceğini bilmeli." dedi. "EKRANLARDA BÖYLE ŞEYLER GÖRMEK İSTEMİYORUM" Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili konuşan İzzet Yıldızhan, ''Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Sahneye külotla da çıkmasınlar bi zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir gerçek var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf ve adetlerimize dikkat ediyoruz'' dedi. 
Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili konuşan İzzet Yıldızhan, ''Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı.

Usta sanatçı İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin tartışılmasına değinen Yıldızhan, "Sahne adabı denilen bir gerçek var. Külotla da sahneye çıkmasınlar" diyerek dikkat çekti. İşte Yıldızhan'ın çarpıcı açıklamaları...

İşlerinden dolayı İstanbul, Ankara ve İzmir arası mekik dokuyan Yıldızhan, yakın zamanda stüdyoya gireceğini belirtti. Yıldızhan, ''Ben bu piyasaya lazımım. İyi solistlerin bu işi bırakmaması lazım. Sanatımda mütevazi olamam. Sanata dair birçok saçma sapan iş yapılıyor ve dinleyici bunu kabul etmiyor artık'' dedi. 

"O KİŞİLERİ AFFETMEYECEĞİM"

''Kızlarım flört edemez'' açıklaması sonrası sosyal medyadan destek mesajları kadar ağır hakaretlerde alan Yıldızhan, açtığı davalar üzerine ''1000'e yakın kişiye dava açtım. Benim ailem kırmızı çizgimdir. Kim ne düşünüyorsa düşünsün. Benim anlayışım bu. Kendini bilmezler ölmüş anneme küfür etti. Ama affetmeyeceğim.

Davaların açılmasıyla 50-100 kişi özür mesajları atmaya başladı. Ama affetmeyeceğim ve bu işinde takipçisi olacağım. Bu insanlar ceza almalı ki, kimse kimseye ağır hakaret edemeyeceğini bilmeli." dedi.

"EKRANLARDA BÖYLE ŞEYLER GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili konuşan İzzet Yıldızhan, ''Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Sahneye külotla da çıkmasınlar bi zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir gerçek var.

Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf ve adetlerimize dikkat ediyoruz'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.