Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Eral Tüzün'ün 'Çıkmaz' isimli yeni single çalışması yayında!

MAGAZİN 22.04.2022 - 10:28, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Eral Tüzün'ün 'Çıkmaz' isimli yeni single çalışması yayında!

Kıbrıs'ta rap müziğin sevilen ismi Eral Tüzün, yeni single albüm ve klip çalışması olan "Çıkmaz" isimli parçayla sessizliğini bozuyor. "Çekip Vur" isimli şarkısından güzel bir geri dönüş alan Eral Tüzün'ün yeni single ve klip çalışması olan ''Çıkmaz''ın müziği ve düzenlemesi Ahmet Karagözlü (Negro'ya), söz ve vokalleri Eral Tüzün'e ait. Klip çekimini ise İzel Hastunç (Luna Studios) üstlenmiştir. Klipte oyuncu ve dansçı olarak da Bahar Hacımehmet yer bulunuyor. "Çıkmaz", 22 Nisan 2022 itabarıyla tüm müzik platformalarında yerini aldı.

Kıbrıs'ta rap müziğin sevilen ismi Eral Tüzün, yeni single albüm ve klip çalışması olan "Çıkmaz" isimli parçayla sessizliğini bozuyor.

"Çekip Vur" isimli şarkısından güzel bir geri dönüş alan Eral Tüzün'ün yeni single ve klip çalışması olan ''Çıkmaz''ın müziği ve düzenlemesi Ahmet Karagözlü (Negro'ya), söz ve vokalleri Eral Tüzün'e ait.

Klip çekimini ise İzel Hastunç (Luna Studios) üstlenmiştir. Klipte oyuncu ve dansçı olarak da Bahar Hacımehmet yer bulunuyor.

"Çıkmaz", 22 Nisan 2022 itabarıyla tüm müzik platformalarında yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.