Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Eski Kaymaklı futbolcusu kuzeni tarafından zehirlendi..!

SPOR 04.01.2022 - 12:08, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Eski Kaymaklı futbolcusu kuzeni tarafından zehirlendi..!

Bir dönem Küçük Kaymaklı formasını giyen Konan Oussou’nun hayatını kaybettiği öğrenildi.
Bir dönem Küçük Kaymaklı formasını giyen Konan Oussou’nun hayatını kaybettiği öğrenildi. 2017-2018 sezonunun devre arasında Küçük Kaymaklı’ya transfer olan ve yarım devrede 8 gol atma başarısı gösteren Konan Oussou’nun yaşadığı hastalık sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenilirken, bazı kaynaklara göre de oyuncunun kuzeni tarafından zehirlendiği ve bir cinayete kurban gitme olasılığının yüksek olduğu belirtildi. 32 yaşındaki Konan’ın Vietnam Ligi’nde forma giydiği ve ölüm haberinin ardından ülkede büyük bir şok yaşandığı da belirtilirken, polisin Konan’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.   Fildişi Sahilli futbolcu Küçük Kaymaklı’nın yanı sıra İsviçre’nin Sion, Finlandiya’nın Helsinki gibi takımlarında da forma giymişti.  
Bir dönem Küçük Kaymaklı formasını giyen Konan Oussou’nun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bir dönem Küçük Kaymaklı formasını giyen Konan Oussou’nun hayatını kaybettiği öğrenildi. 2017-2018 sezonunun devre arasında Küçük Kaymaklı’ya transfer olan ve yarım devrede 8 gol atma başarısı gösteren Konan Oussou’nun yaşadığı hastalık sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenilirken, bazı kaynaklara göre de oyuncunun kuzeni tarafından zehirlendiği ve bir cinayete kurban gitme olasılığının yüksek olduğu belirtildi. 32 yaşındaki Konan’ın Vietnam Ligi’nde forma giydiği ve ölüm haberinin ardından ülkede büyük bir şok yaşandığı da belirtilirken, polisin Konan’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

Fildişi Sahilli futbolcu Küçük Kaymaklı’nın yanı sıra İsviçre’nin Sion, Finlandiya’nın Helsinki gibi takımlarında da forma giymişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.