Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Etkinlik, Sol Gençlik ve EDON organizatörlüğünde 21 Mayıs'ta gerçekleşecek

GÜNCEL 12.05.2022 - 21:40, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Etkinlik, Sol Gençlik ve EDON organizatörlüğünde 21 Mayıs'ta gerçekleşecek

Sol Gençlik ve EDON organizatörlüğünde 21 Mayıs 2022 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında ‘İki Toplumlu El Ürünü ve Kitap Pazarı’ etkinliği düzenleniyor. Sol Gençlik tarafından yapılan açıklamada, Lefkoşa Surlariçi Lefkeliler Hanı Meydanı'nda gerçekleşecek etkinlikte yer almak isteyenlerin 18 Mayıs 2022 tarihine kadar Sol Gençlik sosyal medya hesaplarıyla ve solhareketgenclik@gmail.com adresine ulaşmaları rica edildi. Açıklamanın devamında ise, etkinlikte yer almak için herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini belirtilirken, dileyenlerin etkinlik bitiminde Sol Gençlik'e bağış yapabileceği kaydedildi.

Sol Gençlik ve EDON organizatörlüğünde 21 Mayıs 2022 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında ‘İki Toplumlu El Ürünü ve Kitap Pazarı’ etkinliği düzenleniyor.

Sol Gençlik tarafından yapılan açıklamada, Lefkoşa Surlariçi Lefkeliler Hanı Meydanı'nda gerçekleşecek etkinlikte yer almak isteyenlerin 18 Mayıs 2022 tarihine kadar Sol Gençlik sosyal medya hesaplarıyla ve solhareketgenclik@gmail.com adresine ulaşmaları rica edildi.

Açıklamanın devamında ise, etkinlikte yer almak için herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini belirtilirken, dileyenlerin etkinlik bitiminde Sol Gençlik'e bağış yapabileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.