Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Evlilik itirafı şaşırttı

MAGAZİN 24.04.2022 - 17:19, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Evlilik itirafı şaşırttı

YouTube'da yayınlanan Mehmet Demirkol'un programına konuk olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un evlilik itirafı şaşırttı.
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 2018 yılında evlendiği Berk Suyabatmaz ile 2019 yılında boşanma kararı almıştı. Güzel sunucu şu sıralar kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile aşk yaşıyor. EVLİLİK İTİRAFI ŞAŞIRTTI Burcu Esmersoy , konuk olduğu YouTube programında özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü sunucu Demirkol'un "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna karşılık "Çok aşığım, evlenirim" yanıtını verdi. "BUNDAN SONRA SORU MU SORULUR?" Esmersoy'u bu açık sözlü yanıtına karşılık Mehmet Demirkol'un "Bundan sonra soru mu sorulur?" yanıtını vermesi stüdyoyu kahkahaya boğdu.   "ARTIK 'HAYIRLI OLSUN' DEYİN" Eski eşi ile 2019 yıllarında yollarını ayıran Burcu Esmersoy geçtiğimiz aylarda sevgilisi ile görüntülenmiş ve gazetecilerin "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" sorusuna karşılık "Artık 'Hayırlı olsun' deyin, ilişkimiz uzun zamandır var" karşılığını vermişti.
YouTube'da yayınlanan Mehmet Demirkol'un programına konuk olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un evlilik itirafı şaşırttı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 2018 yılında evlendiği Berk Suyabatmaz ile 2019 yılında boşanma kararı almıştı. Güzel sunucu şu sıralar kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile aşk yaşıyor.

EVLİLİK İTİRAFI ŞAŞIRTTI

Burcu Esmersoy , konuk olduğu YouTube programında özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü sunucu Demirkol'un "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna karşılık "Çok aşığım, evlenirim" yanıtını verdi.

"BUNDAN SONRA SORU MU SORULUR?"

Esmersoy'u bu açık sözlü yanıtına karşılık Mehmet Demirkol'un "Bundan sonra soru mu sorulur?" yanıtını vermesi stüdyoyu kahkahaya boğdu.

 

"ARTIK 'HAYIRLI OLSUN' DEYİN"

Eski eşi ile 2019 yıllarında yollarını ayıran Burcu Esmersoy geçtiğimiz aylarda sevgilisi ile görüntülenmiş ve gazetecilerin "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" sorusuna karşılık "Artık 'Hayırlı olsun' deyin, ilişkimiz uzun zamandır var" karşılığını vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.