Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Evlilik yolunda ilk adımı attılar

MAGAZİN 18.06.2022 - 21:54, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Evlilik yolunda ilk adımı attılar

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu bu akşam nişanlandı! Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu geceden nişan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kiraz Mevsimi adlı dizide partner olan 2014 yılından beri beraberlik yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu bugün aile arasında bir nişan töreni yaptı. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti bu yaz İtalya’da evlenecek. Ünlü oyuncu çift, nişan ve kız isteme töreninden fotoğraflarını paylaşarak hayranlarını sevindirdi.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu bu akşam nişanlandı! Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu geceden nişan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kiraz Mevsimi adlı dizide partner olan 2014 yılından beri beraberlik yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu bugün aile arasında bir nişan töreni yaptı.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti bu yaz İtalya’da evlenecek.

Ünlü oyuncu çift, nişan ve kız isteme töreninden fotoğraflarını paylaşarak hayranlarını sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.