Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Faaliyetlerine kulüp olarak devam etme kararı alan Velospeed'de başkanlığa Şükrü Günsoy seçildi

SPOR 24.01.2022 - 23:03, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Faaliyetlerine kulüp olarak devam etme kararı alan Velospeed'de başkanlığa Şükrü Günsoy seçildi

Faaliyetlerine kulüp olarak devam etme kararı alan Velospeed ilk genel kurulunu geçtiğimiz gün yaparken başkanlığa Şükrü Günsoy seçildi. Sporcu Eğitim Merkezinde yapılan toplantı ile resmi olarak ülke sporuna dahil olan kulüp ilk olarak atletizm, bisiklet, triatlon ve yüzme branşlarında faaliyet gösterecek. Deneyimli bisikletçi Şükrü Günsoy'un başkanlığını yaptığı kulüpte Kamil Yanal (Asbaşkan), Pembe Ökçün (Genel Sekreter),:Osman Günsoy (Mali işler Sorumlusu), İsmail Özuçar (Sosyal işler Sorumlusu) Munise Keşanlı, Faize iyican ve Zeliha Sivri (Faal Üye), Gün Okut, Arzu Ersoy, Yeliz Bolay (Yedek Üye) olarak yer alıyor. Denetleme Kurulu: Umut Birçek, Cem Özkan' ve Zeliha Sipahi'den oluşurken Disiplin Kurulunda Yunus Macit, Meliz Kuset, Rabia Hacıoğlu, Korhan Muharremoğulları ve Sibel Çetinaslan bulunuyor.  Kuruldan tura  Şükrü Günsoy organizasyonunda Velospoed, sosyal ve kültürel sürüşlerle uzun yıllardan beri bir çok insana bisiklet sevmeyi aşıladı. Lisanslı sporcu altyapısını da sağlayan Velospeed oluşumu Genel Kurul'un ardından dün de hava koşullarına aldırmadan İnönü-Kukla Göleti-İncirli-Pergama-İnönü parkurunda sürüş yaptı.

Faaliyetlerine kulüp olarak devam etme kararı alan Velospeed ilk genel kurulunu geçtiğimiz gün yaparken başkanlığa Şükrü Günsoy seçildi. Sporcu Eğitim Merkezinde yapılan toplantı ile resmi olarak ülke sporuna dahil olan kulüp ilk olarak atletizm, bisiklet, triatlon ve yüzme branşlarında faaliyet gösterecek. Deneyimli bisikletçi Şükrü Günsoy'un başkanlığını yaptığı kulüpte Kamil Yanal (Asbaşkan), Pembe Ökçün (Genel Sekreter),:Osman Günsoy (Mali işler Sorumlusu), İsmail Özuçar (Sosyal işler Sorumlusu) Munise Keşanlı, Faize iyican ve Zeliha Sivri (Faal Üye), Gün Okut, Arzu Ersoy, Yeliz Bolay (Yedek Üye) olarak yer alıyor. Denetleme Kurulu: Umut Birçek, Cem Özkan' ve Zeliha Sipahi'den oluşurken Disiplin Kurulunda Yunus Macit, Meliz Kuset, Rabia Hacıoğlu, Korhan Muharremoğulları ve Sibel Çetinaslan bulunuyor. 

Kuruldan tura 
Şükrü Günsoy organizasyonunda Velospoed, sosyal ve kültürel sürüşlerle uzun yıllardan beri bir çok insana bisiklet sevmeyi aşıladı. Lisanslı sporcu altyapısını da sağlayan Velospeed oluşumu Genel Kurul'un ardından dün de hava koşullarına aldırmadan İnönü-Kukla Göleti-İncirli-Pergama-İnönü parkurunda sürüş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.