Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Covid-19 testi pozitif

SPOR 03.01.2022 - 13:06, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Covid-19 testi pozitif

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu
Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi siteden yaptığı açıklamada başkan Ali Koç’un koronavirüse yakalandığını duyurdu. Koç’un pozitif sonuca rağmen durumunun iyi olduğu ve karantinaya alındığı açıklandı. FENERBAHÇE’NİN AÇIKLAMASI “Başkanımız Ali Koç Hakkında Bilgilendirme Başkanımız Ali Koç'un Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” TFF de resmi sitesinden Ali Koç için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Mesajda, “Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi siteden yaptığı açıklamada başkan Ali Koç’un koronavirüse yakalandığını duyurdu. Koç’un pozitif sonuca rağmen durumunun iyi olduğu ve karantinaya alındığı açıklandı.

FENERBAHÇE’NİN AÇIKLAMASI
“Başkanımız Ali Koç Hakkında Bilgilendirme

Başkanımız Ali Koç'un Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

TFF de resmi sitesinden Ali Koç için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Mesajda, “Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.