Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Gazetecilerle Can Yaman arasında kriz

MAGAZİN 15.06.2022 - 15:51, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Gazetecilerle Can Yaman arasında kriz

Gazetecilerle Can Yaman arasında Disney+ galasında kriz yaşandı. Yaman, salona girerken gazeteciler kameralarını indirdi ve "Adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" sözleri duyuldu. Can Yaman, Disney+'ın Türkiye lansman gecesine katıldı. Yaman, etkinlik alanına geçerken iddiaya göre basın mensuplarına yanıt vermedi. Yaşanan bu olay sonrası Yaman, gazetecilerin tepkisini çekti. Daha sonra bazı basın mensupları, Yaman salonu geçerken kamerasını indirdi. Bazı gazeteciler Yaman'ı görünce, "İndirin abi, adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" gibi sözlerle tepki gösterdi. Sosyal medyada yayılan görüntülerden sonra kullanıcıların bir kısmı gazetecileri haklı bulurken bir kısım ise Yaman'a destek oldu. Star'da yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle ünlenen oyuncu Yaman, bir süredir İtalya'da birçok projenin içinde yer almış ve İtalyan spiler Diletta Leotta ile aşk yaşamıştı.

Gazetecilerle Can Yaman arasında Disney+ galasında kriz yaşandı. Yaman, salona girerken gazeteciler kameralarını indirdi ve "Adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" sözleri duyuldu.

Can Yaman, Disney+'ın Türkiye lansman gecesine katıldı. Yaman, etkinlik alanına geçerken iddiaya göre basın mensuplarına yanıt vermedi.

Yaşanan bu olay sonrası Yaman, gazetecilerin tepkisini çekti.

Daha sonra bazı basın mensupları, Yaman salonu geçerken kamerasını indirdi. Bazı gazeteciler Yaman'ı görünce, "İndirin abi, adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" gibi sözlerle tepki gösterdi.

Sosyal medyada yayılan görüntülerden sonra kullanıcıların bir kısmı gazetecileri haklı bulurken bir kısım ise Yaman'a destek oldu.

Star'da yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle ünlenen oyuncu Yaman, bir süredir İtalya'da birçok projenin içinde yer almış ve İtalyan spiler Diletta Leotta ile aşk yaşamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.