Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Gazimağusa Belediyesi’nden duyuru...

GÜNCEL 29.06.2022 - 14:11, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Gazimağusa Belediyesi’nden duyuru...

Gazimağusa Belediyesi, işyeri vergilerinin son ödeme tarihinin 31 Ekim olduğunu, bu tarihten sonra yapılacak ödemelerde gecikme zammı uygulanacağını duyurdu. Belediye’den yapılan açıklamada, Belediye sınırlarında faaliyet gösteren serbest meslek sahipleri, şirket, ortaklıklar ve bunların şubelerinin 2022 yılı işyeri vergilerinin tarhiyatının yapılarak, listelerin askıya alındığı belirtildi. İşyeri vergilerine itiraz süresinin 20 gün olduğu açıklanan açıklamada, askıya alınan listeye itiraz etmek isteyenlerin bu süre içerisinde dilekçeyle Gazimağusa Belediyesi’ne başvurması gerektiği kaydedildi. Vatandaşların işyeri vergi tutarlarını Belediye’ye ait veznelerden veya çevrim içi olarak “www.gazimagusabelediyesi.org” sitesinden yapabilecekleri ifade edildi.

Gazimağusa Belediyesi, işyeri vergilerinin son ödeme tarihinin 31 Ekim olduğunu, bu tarihten sonra yapılacak ödemelerde gecikme zammı uygulanacağını duyurdu.

Belediye’den yapılan açıklamada, Belediye sınırlarında faaliyet gösteren serbest meslek sahipleri, şirket, ortaklıklar ve bunların şubelerinin 2022 yılı işyeri vergilerinin tarhiyatının yapılarak, listelerin askıya alındığı belirtildi.

İşyeri vergilerine itiraz süresinin 20 gün olduğu açıklanan açıklamada, askıya alınan listeye itiraz etmek isteyenlerin bu süre içerisinde dilekçeyle Gazimağusa Belediyesi’ne başvurması gerektiği kaydedildi.

Vatandaşların işyeri vergi tutarlarını Belediye’ye ait veznelerden veya çevrim içi olarak “www.gazimagusabelediyesi.org” sitesinden yapabilecekleri ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.