Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Gençlik Gücü galibiyetle başladı

SPOR 13.06.2022 - 12:59, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Gençlik Gücü galibiyetle başladı

China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımı, Kosova temasları çerçevesinde oynadığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.  Sezon içerisinde Derviş Mişon Kupası, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası, Federasyon Kupası, Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonlukları ile tüm kupaları kazanan Gençlik Gücü, geçtiğimiz yıl Bosna Hersek’te olduğu gibi bu yıl da Kosova’da karşılaşmalar oynamak için önceki gün adadan ayrılmıştı. Gençlik Gücü ilk karşılaşmasını dün Prizreni takımı ile oynadı. Temsilcimiz rakibini 44-38 mağlup ederek ilk karşılaşmasını galibiyetle tamamladı.  İkinci maç bugün Gençlik Gücü Hentbol Takımı iki karşılaşmasını bugün oynayacak. Saat 20.30’da Vellaznimi takımı ile karşılaşacak olan temsilcimizin maçı sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanacak. Gençlik Gücü bir diğer karşılaşmasını ise yarın saat 19.00’da Khrahoveci takımı ile oynayacak.

China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımı, Kosova temasları çerçevesinde oynadığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. 

Sezon içerisinde Derviş Mişon Kupası, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası, Federasyon Kupası, Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonlukları ile tüm kupaları kazanan Gençlik Gücü, geçtiğimiz yıl Bosna Hersek’te olduğu gibi bu yıl da Kosova’da karşılaşmalar oynamak için önceki gün adadan ayrılmıştı. Gençlik Gücü ilk karşılaşmasını dün Prizreni takımı ile oynadı. Temsilcimiz rakibini 44-38 mağlup ederek ilk karşılaşmasını galibiyetle tamamladı. 

İkinci maç bugün

Gençlik Gücü Hentbol Takımı iki karşılaşmasını bugün oynayacak. Saat 20.30’da Vellaznimi takımı ile karşılaşacak olan temsilcimizin maçı sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanacak. Gençlik Gücü bir diğer karşılaşmasını ise yarın saat 19.00’da Khrahoveci takımı ile oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.