Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Gençlik Gücü Hentbol Takımı Kosova’da oynadığı üç maçta iki galibiyet ve bir beraberlik elde etti

SPOR 15.06.2022 - 11:48, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Gençlik Gücü Hentbol Takımı Kosova’da oynadığı üç maçta iki galibiyet ve bir beraberlik elde etti

Hentbolda 2021-22 sezonunda başta Süper Lig olmak üzere Derviş Mişon Kupası, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası, Federasyon Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluklarıyla tüm kupaları kazanan China Bazaar Gençlik Gücü, Kosova’da üç karşılaşma oynadı. Gençlik Gücü bu maçlardan iki galibiyet ve bir beraberlik elde ederek yenilgisizliğini devam ettirdi. İlk iki maçta galibiyetKosova’daki ilk maçını Pazar günü Prizreni takımı ile oynayan Gençlik Gücü, bu karşılaşmayı 44-38 galibiyetle tamamlayarak yurt dışı serüvenine galibiyetle başladı.İkinci maçını Pazartesi günü geçtiğimiz yıl Avrupa kupalarında da mücadele eden Velleznimi takımı ile oynayan Gençlik Gücü rakibini 39-26’lık farklı skorla mağlup etme başarısı göstererek ikide iki yaptı. Son maçta beraberlikGençlik Gücü son karşılaşmasını ise Salı günü oynadı. Geçtiğimiz yıl Kosova Süper Ligi’ni üçüncü bitirerek Avrupa kupalarına katılan K. H. Rahoveci takımı ile karşılaşan temsilcimiz 9 sayı geriye düştüğü maçta parke zeminden 34-34’lük beraberlikle ayrılarak Kosova’daki maçlarını da yenilgisiz tamamlamış oldu.Gençlik Gücü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile takımı şu sözlerle kutladı: “Kosova da ülkemizi başarıyla temsil eden başta Hentbol takımı hocamız Sn. Turgut  Karamanoğlu'na oyuncularımıza ve ekibimize bu gururu bizlere yaşadıkları için sonsuz teşekkür ederiz.” 

Hentbolda 2021-22 sezonunda başta Süper Lig olmak üzere Derviş Mişon Kupası, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası, Federasyon Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluklarıyla tüm kupaları kazanan China Bazaar Gençlik Gücü, Kosova’da üç karşılaşma oynadı. Gençlik Gücü bu maçlardan iki galibiyet ve bir beraberlik elde ederek yenilgisizliğini devam ettirdi.

İlk iki maçta galibiyetKosova’daki ilk maçını Pazar günü Prizreni takımı ile oynayan Gençlik Gücü, bu karşılaşmayı 44-38 galibiyetle tamamlayarak yurt dışı serüvenine galibiyetle başladı.İkinci maçını Pazartesi günü geçtiğimiz yıl Avrupa kupalarında da mücadele eden Velleznimi takımı ile oynayan Gençlik Gücü rakibini 39-26’lık farklı skorla mağlup etme başarısı göstererek ikide iki yaptı.

Son maçta beraberlikGençlik Gücü son karşılaşmasını ise Salı günü oynadı. Geçtiğimiz yıl Kosova Süper Ligi’ni üçüncü bitirerek Avrupa kupalarına katılan K. H. Rahoveci takımı ile karşılaşan temsilcimiz 9 sayı geriye düştüğü maçta parke zeminden 34-34’lük beraberlikle ayrılarak Kosova’daki maçlarını da yenilgisiz tamamlamış oldu.Gençlik Gücü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile takımı şu sözlerle kutladı: “Kosova da ülkemizi başarıyla temsil eden başta Hentbol takımı hocamız Sn. Turgut  Karamanoğlu'na oyuncularımıza ve ekibimize bu gururu bizlere yaşadıkları için sonsuz teşekkür ederiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.