Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Genel Başkan Serdaroğlu, bugün Bakanlar Kurulu öncesinde Başbakanlık önünde basın açıklaması yapacak

GÜNCEL 29.06.2022 - 13:33, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Genel Başkan Serdaroğlu, bugün Bakanlar Kurulu öncesinde Başbakanlık önünde basın açıklaması yapacak

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Genel Başkanı Ahmet Serdaroğlu, "kamuda çalışan taşeron işçilerine yapılan haksızlıklara karşı" başlatmış oldukları protesto nedeniyle, bugün saat 16.00’da Bakanlar Kurulu önünde basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. Serdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kamu-İş ve taşeron çalışanların soruna çözüm bulunması amacıyla başlattıkları eylemin 8 gündür devam ettiğini belirterek, devlet dairelerinde, bakanlıklarda çalışan taşeron işçilerin ve özellikle okullarda çalışan hademelerin aylardır maaş alamadıkları gibi sosyal haklarının da ellerinden alındığına dikkat çekti.

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Genel Başkanı Ahmet Serdaroğlu, "kamuda çalışan taşeron işçilerine yapılan haksızlıklara karşı" başlatmış oldukları protesto nedeniyle, bugün saat 16.00’da Bakanlar Kurulu önünde basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

Serdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kamu-İş ve taşeron çalışanların soruna çözüm bulunması amacıyla başlattıkları eylemin 8 gündür devam ettiğini belirterek, devlet dairelerinde, bakanlıklarda çalışan taşeron işçilerin ve özellikle okullarda çalışan hademelerin aylardır maaş alamadıkları gibi sosyal haklarının da ellerinden alındığına dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.