Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Güney Kıbrıs’tan kara dumanlar yükseliyor

MAGAZİN 11.06.2022 - 18:40, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Güney Kıbrıs’tan kara dumanlar yükseliyor

Limasol’a bağlı “Mari” (Tatlısu) köyündeki eski çöplük alanında bugün öğle saatlerinde büyük bir yangın başladı. Güney Kıbrıs'taki haber kaynakları, yangının çıktığı alanda plastiklerle kullanılmayan eşyaların atılı olduğunu ve yangın nedeniyle gökyüzünü kara bulutların kapladığını duyurdu. İtfaiye, tüm devlet yetkililerine eyleme geçmeleri için çağrıda bulunurken, bölge sakinlerinden de toksik dumandan etkilenmemeleri için kapı ve pencerelerini kapatmaları istendi.

Limasol’a bağlı “Mari” (Tatlısu) köyündeki eski çöplük alanında bugün öğle saatlerinde büyük bir yangın başladı.

Güney Kıbrıs'taki haber kaynakları, yangının çıktığı alanda plastiklerle kullanılmayan eşyaların atılı olduğunu ve yangın nedeniyle gökyüzünü kara bulutların kapladığını duyurdu.

İtfaiye, tüm devlet yetkililerine eyleme geçmeleri için çağrıda bulunurken, bölge sakinlerinden de toksik dumandan etkilenmemeleri için kapı ve pencerelerini kapatmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.