Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Haftalık hava tahminleri açıklandı

GÜNCEL 29.06.2022 - 14:31, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Haftalık hava tahminleri açıklandı

Hava, hafta boyunca 35-38 derece dolaylarında ve açık olacak. Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, 30 Haziran – 06 Temmuz arasında bölge alçak basınç sistemi ile sıcak ve nispeten nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak. Hava, açık ve az bulutlu olacak. En yüksek hava sıcaklığı, genellikle iç kesimlerde 35 – 38 derece, sahillerde ise 31 – 34 derece dolaylarında seyredecek. Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette esecek.

Hava, hafta boyunca 35-38 derece dolaylarında ve açık olacak.

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, 30 Haziran – 06 Temmuz arasında bölge alçak basınç sistemi ile sıcak ve nispeten nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak. Hava, açık ve az bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı, genellikle iç kesimlerde 35 – 38 derece, sahillerde ise 31 – 34 derece dolaylarında seyredecek.

Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette esecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.