Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Hazar Ergüçlü merak edilenleri anlattı

MAGAZİN 05.05.2022 - 14:39, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Hazar Ergüçlü merak edilenleri anlattı

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü merak edilenleri anlattı... 19 yaşından beri dizilerde rol alan Kıbrıslı ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü (30) oyuncu adaylarına seslendi. “Fiziksel ve psikolojik olarak çok güçlü ve dayanıklı olunması gereken bir meslek. Son yıllarda dışarıdan kolay bir iş gibi görünmesi beni üzüyor. Pek çok konuda kendinden ödün vermen gerekiyor. Tek projeyle starlaşmış gibi görünebilirsiniz ancak bu geçicidir” dedi. Hazar Ergüçlü (30), Marie Claire dergisine konuştu. Uzun süredir yönetmen Onur Ünlü (49) ile birlikte olan oyuncu ilişkisi hakkında şunları söyledi: “Onur ile çok mutluyuz, keyfimiz aşırı yerinde. Aşk bitmez, şekil değiştirir. Bu da güzel bir şeydir.” Hazar bir müddet kariyerini düşünmeye ara verdiğini, hayatını yaşayacağını da söyledi. Hazar Ergüçlü, giyim tarzı için “Stilim seksi ve maskülen” dedi.  

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü merak edilenleri anlattı...
19 yaşından beri dizilerde rol alan Kıbrıslı ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü (30) oyuncu adaylarına seslendi. “Fiziksel ve psikolojik olarak çok güçlü ve dayanıklı olunması gereken bir meslek. Son yıllarda dışarıdan kolay bir iş gibi görünmesi beni üzüyor. Pek çok konuda kendinden ödün vermen gerekiyor. Tek projeyle starlaşmış gibi görünebilirsiniz ancak bu geçicidir” dedi.

Hazar Ergüçlü (30), Marie Claire dergisine konuştu.

Uzun süredir yönetmen Onur Ünlü (49) ile birlikte olan oyuncu ilişkisi hakkında şunları söyledi:

“Onur ile çok mutluyuz, keyfimiz aşırı yerinde. Aşk bitmez, şekil değiştirir. Bu da güzel bir şeydir.”
Hazar bir müddet kariyerini düşünmeye ara verdiğini, hayatını yaşayacağını da söyledi.
Hazar Ergüçlü, giyim tarzı için “Stilim seksi ve maskülen” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.