Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Hükümet karşıtı gösteriler 1 Mayıs'tan itibaren arttı

DÜNYA 03.05.2022 - 18:36, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Hükümet karşıtı gösteriler 1 Mayıs'tan itibaren arttı

Ermenistan'da 1 Mayıs'tan itibaren artan hükümet karşıtı gösterilerde bugün 169 kişi daha gözaltına alındı. Ermenistan’ın resmi haber ajansı Armenpress’e göre, göstericiler, Erivan-Sevan otoyolunu ve Erivan merkezdeki caddeleri trafiğe kapattı. Polis, bugünkü gösterilerde 155’i Erivan’da, 8’i Geğarkunik’te ve 6’sı Ararat’ta olmak üzere toplam 169 kişiyi gözaltına aldı. Dünkü gösterilerde de 189 kişinin gözaltına alındığı bildirilmişti. Azerbaycan’ın Karabağ zaferi sonrası, Ermenistan hükümetinin bölgede izlediği siyaseti protesto eden ve Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifasını isteyen muhalifler, 1 Mayıs'tan beri Erivan sokaklarında bir araya gelmeye başlamıştı.

Ermenistan'da 1 Mayıs'tan itibaren artan hükümet karşıtı gösterilerde bugün 169 kişi daha gözaltına alındı.

Ermenistan’ın resmi haber ajansı Armenpress’e göre, göstericiler, Erivan-Sevan otoyolunu ve Erivan merkezdeki caddeleri trafiğe kapattı.

Polis, bugünkü gösterilerde 155’i Erivan’da, 8’i Geğarkunik’te ve 6’sı Ararat’ta olmak üzere toplam 169 kişiyi gözaltına aldı.

Dünkü gösterilerde de 189 kişinin gözaltına alındığı bildirilmişti.

Azerbaycan’ın Karabağ zaferi sonrası, Ermenistan hükümetinin bölgede izlediği siyaseti protesto eden ve Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifasını isteyen muhalifler, 1 Mayıs'tan beri Erivan sokaklarında bir araya gelmeye başlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.