Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Hülya Avşar, İzzet Yıldızhan'ın “Sahneye külotla çıkmasınlar” açıklamasına yanıt verdi

MAGAZİN 15.01.2022 - 22:46, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Hülya Avşar, İzzet Yıldızhan'ın “Sahneye külotla çıkmasınlar” açıklamasına yanıt verdi

Hülya Avşar, kuaför içerisinde kendisi görüntüleyen kameralara dil çıkartıp, yüzünü tamamen gizledi. Kuaförden yüzünü gizleyerek çıkan sanatçı, basın mensuplarının "Koronavirüs önlemi mi?" sorusuna, "Tabi, tabi” diyerek kahkaha attı. "BENİ BÖYLE GÖRÜNTÜLEDİNİZ"  58 yaşındaki güzel, yılbaşında sahne performansı hakkında, "O sahneden sonra beni böyle çektiniz. Çok güzel geçti sahne. Pandemi meselesi tabii ki bazı şeyleri daha böyle azaltacak ama ne yapalım atlatılıncaya kadar” şeklinde konuştu. "DEMOKRASİ VAR"  Meslektaşı İzzet Yıldızhan’ın "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklaması hatırlatılınca Avşar kızı, "Sahne şov yeri zaten, ben çok beğeniyorum. İsteyen çıkabilir. Demokrasi var” ifadelerini kullandı. İddialı kostümlerinin sahne adabına aykırı olduğu iddiasına ünlü şarkıcı, "O zaman girip sosyal medyadaki sanatçılara da bakmayacaklar. Bunlar saçma sapan şeyler. Böyle bir şey olabilir mi? Eğer demokrasi denen bir şey varsa, herkes istediği gibi davranır. Ben buna cevap vermek bile istemiyorum” karşılığını verdi.

Hülya Avşar, kuaför içerisinde kendisi görüntüleyen kameralara dil çıkartıp, yüzünü tamamen gizledi.

Kuaförden yüzünü gizleyerek çıkan sanatçı, basın mensuplarının "Koronavirüs önlemi mi?" sorusuna, "Tabi, tabi” diyerek kahkaha attı.

"BENİ BÖYLE GÖRÜNTÜLEDİNİZ" 

58 yaşındaki güzel, yılbaşında sahne performansı hakkında, "O sahneden sonra beni böyle çektiniz.

Çok güzel geçti sahne. Pandemi meselesi tabii ki bazı şeyleri daha böyle azaltacak ama ne yapalım atlatılıncaya kadar” şeklinde konuştu.

"DEMOKRASİ VAR" 

Meslektaşı İzzet Yıldızhan’ın "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklaması hatırlatılınca Avşar kızı, "Sahne şov yeri zaten, ben çok beğeniyorum. İsteyen çıkabilir. Demokrasi var” ifadelerini kullandı.

İddialı kostümlerinin sahne adabına aykırı olduğu iddiasına ünlü şarkıcı, "O zaman girip sosyal medyadaki sanatçılara da bakmayacaklar.

Bunlar saçma sapan şeyler. Böyle bir şey olabilir mi?

Eğer demokrasi denen bir şey varsa, herkes istediği gibi davranır.

Ben buna cevap vermek bile istemiyorum” karşılığını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.