Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Hülya Avşar yıllar sonra Kıbrıs'ta bikinili görüntülendi

MAGAZİN 06.06.2022 - 12:59, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Hülya Avşar yıllar sonra Kıbrıs'ta bikinili görüntülendi

Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle magazin gündeminden düşmeyen, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle de her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, Kıbrıs’ta bikinili objektiflere takıldı. 58 yaşındaki sanatçının düzgün fiziği dikkat çekti. Son olarak final yapan 'Masumiyet' dizisinde rol alan, şimdilerde şarkıcı kimliği ile ön planda olan Hülya Avşar, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde müzikseverlerle buluştu. Melih Yazgan imzalı derin yırtmaçlı bir elbise tercih eden ünlü şarkıcı; Rusya, Almanya ve iran ve Irak’tan gelen misafirlerin yoğun olduğu gecede özel repertuarı ile beğeni topladı. Birbirinden güzel şarkılarını yaklaşık bin 500 kişiye söyleyen Avşar kızı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Avşar'ın geçtiğimiz nisan ayında dijital platformlarda yayınlanan 'Sen Aşk Mısın' şarkısı seyirci tarafından üç kere istendi ve her seferinde alkış aldı. "ADIMIZ MANŞET" Basın mensuplarının “Hülya Hanım bugün de çok şıksınız. Yine manşetler hazır mı?” şeklindeki sorusuna Avşar, “Valla bilmiyorum. Adımız manşet dermişim” diyerek espri yaptı. "SÜREKLİ İLTİFAT GELİYOR" İlginin kendisini rahatsız etmediğini belirten sanatçı, “Abartı olmadığı sürece ilgiden rahatsız olmuyorum. Onun dışında her kadın güzel sözden hoşlanır. Bizim mesleğimizde mesela başka bir erkekten güzel söz duymasam bile boşluk hissetmiyorum. Çünkü sürekli iltifat geliyor” dedi. "YOĞUNLUK'TAN AYVALIK'A GİDEMİYORUM" Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yoğun bir konser maratonunun olduğunu dile getiren 58 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, şu ifadeleri kullandı: "İçeride onun hesabını yapıyorduk. Yoğunluktan Ayvalık’a gidemiyorum ama çalışmak güzel bir şey. Bana uyan her işi mümkün olduğu kadar geri çevirmek istemiyorum. Yeni bir şarkım daha çıkıyor. Eskiden bir şarkı çıkartıp, bir sene beklerdik. Şimdi sosyal medyada şarkıyı her şekilde kullanıyorsun. Hepsi birbirini tetikliyor derken hepsi birden havalanıyor."   AVŞAR'DAN BİKİNİ ŞOV Öte yandan yılın büyük bölümünü Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan evinde geçiren Hülya Avşar, konser için gittiği Kıbrıs’ta bikinili objektiflere yansıdı. Sezonu açan güzel sanatçı, müzikseverlerin karşısına çıkmadan önce kaldığı villanın havuzunda güneşlendi. Neşesi bir hayli yerinde olan, Kıbrıs'ta hem iş hem tatil yapan Avşar kızı, gün boyu şezlongda telefonuyla görüntülü görüşmeler yaptı. Genç kızlara taş çıkartan ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken sanatçı, gün boyu şezlongda keyif yaptı.

Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle magazin gündeminden düşmeyen, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle de her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, Kıbrıs’ta bikinili objektiflere takıldı. 58 yaşındaki sanatçının düzgün fiziği dikkat çekti.

Son olarak final yapan 'Masumiyet' dizisinde rol alan, şimdilerde şarkıcı kimliği ile ön planda olan Hülya Avşar, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde müzikseverlerle buluştu. Melih Yazgan imzalı derin yırtmaçlı bir elbise tercih eden ünlü şarkıcı; Rusya, Almanya ve iran ve Irak’tan gelen misafirlerin yoğun olduğu gecede özel repertuarı ile beğeni topladı.

Birbirinden güzel şarkılarını yaklaşık bin 500 kişiye söyleyen Avşar kızı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Avşar'ın geçtiğimiz nisan ayında dijital platformlarda yayınlanan 'Sen Aşk Mısın' şarkısı seyirci tarafından üç kere istendi ve her seferinde alkış aldı.

"ADIMIZ MANŞET"

Basın mensuplarının “Hülya Hanım bugün de çok şıksınız. Yine manşetler hazır mı?” şeklindeki sorusuna Avşar, “Valla bilmiyorum. Adımız manşet dermişim” diyerek espri yaptı.

"SÜREKLİ İLTİFAT GELİYOR"

İlginin kendisini rahatsız etmediğini belirten sanatçı, “Abartı olmadığı sürece ilgiden rahatsız olmuyorum. Onun dışında her kadın güzel sözden hoşlanır. Bizim mesleğimizde mesela başka bir erkekten güzel söz duymasam bile boşluk hissetmiyorum. Çünkü sürekli iltifat geliyor” dedi.

"YOĞUNLUK'TAN AYVALIK'A GİDEMİYORUM"

Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yoğun bir konser maratonunun olduğunu dile getiren 58 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:


"İçeride onun hesabını yapıyorduk. Yoğunluktan Ayvalık’a gidemiyorum ama çalışmak güzel bir şey. Bana uyan her işi mümkün olduğu kadar geri çevirmek istemiyorum. Yeni bir şarkım daha çıkıyor. Eskiden bir şarkı çıkartıp, bir sene beklerdik. Şimdi sosyal medyada şarkıyı her şekilde kullanıyorsun. Hepsi birbirini tetikliyor derken hepsi birden havalanıyor."

 

AVŞAR'DAN BİKİNİ ŞOV

Öte yandan yılın büyük bölümünü Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan evinde geçiren Hülya Avşar, konser için gittiği Kıbrıs’ta bikinili objektiflere yansıdı. Sezonu açan güzel sanatçı, müzikseverlerin karşısına çıkmadan önce kaldığı villanın havuzunda güneşlendi.

Neşesi bir hayli yerinde olan, Kıbrıs'ta hem iş hem tatil yapan Avşar kızı, gün boyu şezlongda telefonuyla görüntülü görüşmeler yaptı. Genç kızlara taş çıkartan ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken sanatçı, gün boyu şezlongda keyif yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.