Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

İş insanı, sevgilisinin geçtiğimiz ay kapak olduğu dergi için kesenin ağzına açtı

MAGAZİN 17.01.2022 - 23:26, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

İş insanı, sevgilisinin geçtiğimiz ay kapak olduğu dergi için kesenin ağzına açtı

Burcu Esmersoy, yaklaşık iki aydır birlikte olduğu oyun yazılımları yapan sevgilisi Nazım Akmandil'in jestiyle karşılaştı. İş insanı, sevgilisinin geçtiğimiz ay kapak olduğu dergi için kesenin ağzına açtı. Akmandil'in, sunucunun yaptırdığı özel çekimi ve kapak olması için dergiye 300 bin TL ödediği iddia edildi. Yakın çevresine ilişkiden dolayı mutlu oldukları söyleyen ikilinin, nikah masasına oturacağı da konuşuluyor.

Burcu Esmersoy, yaklaşık iki aydır birlikte olduğu oyun yazılımları yapan sevgilisi Nazım Akmandil'in jestiyle karşılaştı. İş insanı, sevgilisinin geçtiğimiz ay kapak olduğu dergi için kesenin ağzına açtı.

Akmandil'in, sunucunun yaptırdığı özel çekimi ve kapak olması için dergiye 300 bin TL ödediği iddia edildi. Yakın çevresine ilişkiden dolayı mutlu oldukları söyleyen ikilinin, nikah masasına oturacağı da konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.