Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

İşte adaya veda eden isim...

MAGAZİN 25.05.2022 - 13:20, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

İşte adaya veda eden isim...

Survivor son bölümde kim elendi? sorusu yanıt buldu. Survivor All Star 2022 sezonunda bu hafta adaya veda eden isim Sude Burcu oldu. İşte ayrıntılar... Final için geri sayım başlayan Survivor All Star 2022'de Ayşe, Berkan, Hikmet ve Sude SMS oylamasına çıktı. Survivor'da şampiyonluk hayallerine veda eden isim Sude Burcu oldu. Sude Burcu, gönüllüler takımı kadrosunda Survivor macerasına başlayıp daha sonra ünlüler takımına geçmişti. Burcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Hissettim. Aslında daha kaybettiğimiz oyunda bunu hissettim. Çok değer verdiğim bir bileklik koptu ve dedim ki Sude gidiyorsun... Elimden gelen her şeyi yaptım. Burayı sizi ekibinizi çok seviyorum."   "Şuna mutlu oluyorum hiçbir arkadaşımın kalbini kırdığımı düşünmüyorum. Kendimi olduğu gibi ifade etmeye çalıştım. Son bir ayda buranın tadını çıkarmalarını diliyorum. Ben elimden geleni yaptım. Dışarıda çok güzel bir ailem var ama dediğim gibi çok üzgünüm."

Survivor son bölümde kim elendi? sorusu yanıt buldu. Survivor All Star 2022 sezonunda bu hafta adaya veda eden isim Sude Burcu oldu. İşte ayrıntılar...


Final için geri sayım başlayan Survivor All Star 2022'de Ayşe, Berkan, Hikmet ve Sude SMS oylamasına çıktı.

Survivor'da şampiyonluk hayallerine veda eden isim Sude Burcu oldu.

Sude Burcu, gönüllüler takımı kadrosunda Survivor macerasına başlayıp daha sonra ünlüler takımına geçmişti.

Burcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Hissettim. Aslında daha kaybettiğimiz oyunda bunu hissettim. Çok değer verdiğim bir bileklik koptu ve dedim ki Sude gidiyorsun... Elimden gelen her şeyi yaptım. Burayı sizi ekibinizi çok seviyorum."

 

"Şuna mutlu oluyorum hiçbir arkadaşımın kalbini kırdığımı düşünmüyorum. Kendimi olduğu gibi ifade etmeye çalıştım. Son bir ayda buranın tadını çıkarmalarını diliyorum. Ben elimden geleni yaptım. Dışarıda çok güzel bir ailem var ama dediğim gibi çok üzgünüm."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.