Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Jolie yeni filmi ‘Without Blood’ için kolları sıvadı

MAGAZİN 10.06.2022 - 20:39, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Jolie yeni filmi ‘Without Blood’ için kolları sıvadı

Angelina Jolie'nin yönetmenliğini yapacağı Without Blood filminin kadrosuna Salma Hayek katıldı
Angelina Jolie , oyunculuk kariyerini bir süreliğine daha rafa kaldırıyor. 5. kez yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanan Jolie yeni filmi ‘Without Blood’ için kolları sıvadı. SALMA HAYEK DAHİL OLDU Filmin aynı zamanda yapımcılığını üstlenecek olan 47 yaşındaki oyuncu, filmin kadrosuna Salma Hayek'i dahil etti. YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER Jolie ve Hayek, Marvel’ın The Eternals (2021) filminde beraber rol almıştı. Hayek bir röportajında Jolie için “Bana pek çok açıdan çok benzeyen ruh arkadaşımı buldum” ifadelerini kullanmıştı. 55 yaşındaki  Meksikalı oyuncu “Onu sanki uzun zamandır tanıyor gibiyim. Onu bu proje sayesinde daha iyi tanıdım” demişti. ADAYLIK KAZANDI Son olarak yönetmenliğini yaptığı ‘First They Killed My Father’ filmiyle Altın Küre ve BAFTA adaylığı kazanan Jolie, yeni filmi ‘Without Blood’ın aynı zamanda senaryosunu da yazacak.
Angelina Jolie'nin yönetmenliğini yapacağı Without Blood filminin kadrosuna Salma Hayek katıldı

Angelina Jolie , oyunculuk kariyerini bir süreliğine daha rafa kaldırıyor. 5. kez yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanan Jolie yeni filmi ‘Without Blood’ için kolları sıvadı.

SALMA HAYEK DAHİL OLDU

Filmin aynı zamanda yapımcılığını üstlenecek olan 47 yaşındaki oyuncu, filmin kadrosuna Salma Hayek'i dahil etti.

YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER

Jolie ve Hayek, Marvel’ın The Eternals (2021) filminde beraber rol almıştı. Hayek bir röportajında Jolie için “Bana pek çok açıdan çok benzeyen ruh arkadaşımı buldum” ifadelerini kullanmıştı. 55 yaşındaki  Meksikalı oyuncu “Onu sanki uzun zamandır tanıyor gibiyim. Onu bu proje sayesinde daha iyi tanıdım” demişti.

ADAYLIK KAZANDI

Son olarak yönetmenliğini yaptığı ‘First They Killed My Father’ filmiyle Altın Küre ve BAFTA adaylığı kazanan Jolie, yeni filmi ‘Without Blood’ın aynı zamanda senaryosunu da yazacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.