Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan haber var! Sağlık durumunu paylaştı...

MAGAZİN 05.06.2022 - 23:06, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan haber var! Sağlık durumunu paylaştı...

Akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, sağlık durumunu anlattı. 44 kiloya düştüğü için tedavisi hastanede süren Kalkavan, sosyal medya paylaşımında "Kilo aldım az da olsa. 3. kemodan sonra hiç sıkıntı çekmedim. Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım, iyi geldi" diye yazdı. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan, 44 kiloya düştüğü için salı gününden bu yana hastanede gözetim altında tutuluyor.  Instagram sayfasında yeni fotoğrafını paylaşıp son durumu hakkında bilgi veren Kalkavan, "Hastaneyim salıdan beri. Kalmamın sebebi burada iyi bakılıyor olmam. Evde zorlanıyoruz haliyle. Kilo aldım az da olsa. 3. kemodan sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar" diye yazdı. "Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım, iyi geldi valla" diyen Kalkavan, "Hergün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde, ilginize alakanıza tekrar teşekkürler iyileşmemdeki en büyük etken çünkü. Herkesi seviyorum, hiçbir şeye kızmıyorum, kabulde ve akıştayım. Böylesi daha kolaymış" açıklamasını yaptı.

Akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, sağlık durumunu anlattı. 44 kiloya düştüğü için tedavisi hastanede süren Kalkavan, sosyal medya paylaşımında "Kilo aldım az da olsa. 3. kemodan sonra hiç sıkıntı çekmedim. Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım, iyi geldi" diye yazdı.
Bir süredir ekranlardan uzak olan ve akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan, 44 kiloya düştüğü için salı gününden bu yana hastanede gözetim altında tutuluyor. 

Instagram sayfasında yeni fotoğrafını paylaşıp son durumu hakkında bilgi veren Kalkavan, "Hastaneyim salıdan beri. Kalmamın sebebi burada iyi bakılıyor olmam. Evde zorlanıyoruz haliyle. Kilo aldım az da olsa. 3. kemodan sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar" diye yazdı.

"Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım, iyi geldi valla" diyen Kalkavan, "Hergün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde, ilginize alakanıza tekrar teşekkürler iyileşmemdeki en büyük etken çünkü. Herkesi seviyorum, hiçbir şeye kızmıyorum, kabulde ve akıştayım. Böylesi daha kolaymış" açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.