Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Karşıdan karşıya geçmeye çalışırken araba çarpan 43 yaşındaki kadın yaralandı!

GÜNCEL 25.01.2022 - 12:50, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Karşıdan karşıya geçmeye çalışırken araba çarpan 43 yaşındaki kadın yaralandı!

Gazimağusa’da, Zülfikar BELEN (E-43) yönetimindeki NP 637 plakalı araç ile karşıdan karşıya geçmekte olan Emine UCA(K-43)’ya çarptı
Gazimağusa’da, Zülfikar BELEN (E-43) yönetimindeki NP 637 plakalı araç ile karşıdan karşıya geçmekte olan Emine UCA(K-43)’ya çarptı. Kaza sonucu yaralanan Emine UCA, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından sağ ayak kaval kemiğinde parçalı kırık teşhisi nedeniyle müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir. Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre,  24.01. 2022 tarihinde, saat 08:00 sıralarında, Gazimağusa’da Kaliland bölgesinde bulunan Gazi Apartmanı önünde, Zülfikar BELEN (E-43) yönetimindeki NP 637 plakalı araç ile sola dönmek için hareket edip Mustafa Kemal Bulvarı’na dikkatsizce giriş yapması sonucu, o esnada cadde üzerinde yaya olarak karşıdan karşıya geçmekte olan Emine UCA(K-43)’nın sağ bacak kısmına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan Emine UCA, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından sağ ayak kaval kemiğinde parçalı kırık teşhisi nedeniyle müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.
Gazimağusa’da, Zülfikar BELEN (E-43) yönetimindeki NP 637 plakalı araç ile karşıdan karşıya geçmekte olan Emine UCA(K-43)’ya çarptı

Gazimağusa’da, Zülfikar BELEN (E-43) yönetimindeki NP 637 plakalı araç ile karşıdan karşıya geçmekte olan Emine UCA(K-43)’ya çarptı. Kaza sonucu yaralanan Emine UCA, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından sağ ayak kaval kemiğinde parçalı kırık teşhisi nedeniyle müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre,  24.01. 2022 tarihinde, saat 08:00 sıralarında, Gazimağusa’da Kaliland bölgesinde bulunan Gazi Apartmanı önünde, Zülfikar BELEN (E-43) yönetimindeki NP 637 plakalı araç ile sola dönmek için hareket edip Mustafa Kemal Bulvarı’na dikkatsizce giriş yapması sonucu, o esnada cadde üzerinde yaya olarak karşıdan karşıya geçmekte olan Emine UCA(K-43)’nın sağ bacak kısmına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan Emine UCA, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından sağ ayak kaval kemiğinde parçalı kırık teşhisi nedeniyle müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.