Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Kaya: Ali dışındaki evdeki herkes pozitif

MAGAZİN 08.01.2022 - 22:40, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Kaya: Ali dışındaki evdeki herkes pozitif

Tüm testleri negatif çıkan Kaya'nın son yaptırdığı testi pozitif çıktı
Sosyal medya hesabından video yayınlayan oyuncu, "Ali dışındaki evdeki herkes pozitif" dedi. Tedbir amaçlı koronavirüs testi yaptıran Selin Şekerci önce negatif sonra pozitif çıktı. Şekerci'nin kendisini evinde karantinaya almasının ardından yakın arkadaşı Hazal Kaya da test yaptırdı. Tüm testleri negatif çıkan Kaya'nın son yaptırdığı testi pozitif çıktı. "HAZAL 7 KERE TEST YAPTIRDI" Hazal Kaya'nın panik yapmasını Instagram hesabından yayınladığı video ile tiye alan Selin Şekerci, "Hazal Kaya'ya Korona şoku! diye yapılmış Haber. Hazal panik bir arkadaşımızdır. Bu mevzu olduğundan beri, yaklaşık 7 kere falan test oldu. Hepsini yaptırdı. PCR'ını, Rapid'ini, Influenza'sını... Her şey negatif. Merak etmeyin, o da öyle biri ne yapalım" dedi.   "EVDEKİ HERKES POZİTİF" "İyi ki panik biriyim" diyerek Selin Şekerci'ye cevap veren Hazal Kaya, son yaptırdığı testinin pozitif çıktığını söyledi. Oyuncu, açıklamasında "Herkese merhaba Az önce temaslı sayılan, bir negatif bir pozitif çıkan ne idüğü belirsiz arkadaşımız Selin Şekerci bir takım açıklamalar yapmış benim ne kadar panik biri olduğuma dair. İyi ki öyleyim. Bugün itibarıyla pozitifim. Evdeki herkes pozitif. Ali hariç. Çok şükür bir tek o negatif. Umarım şimdilik değildir. Geçmiş olsun hepimize" şeklinde konuştu. Başarılı oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz sene de koronavirüse yakalanmıştı.
Tüm testleri negatif çıkan Kaya'nın son yaptırdığı testi pozitif çıktı

Sosyal medya hesabından video yayınlayan oyuncu, "Ali dışındaki evdeki herkes pozitif" dedi.

Tedbir amaçlı koronavirüs testi yaptıran Selin Şekerci önce negatif sonra pozitif çıktı.

Şekerci'nin kendisini evinde karantinaya almasının ardından yakın arkadaşı Hazal Kaya da test yaptırdı.

Tüm testleri negatif çıkan Kaya'nın son yaptırdığı testi pozitif çıktı.

"HAZAL 7 KERE TEST YAPTIRDI"

Hazal Kaya'nın panik yapmasını Instagram hesabından yayınladığı video ile tiye alan Selin Şekerci, "Hazal Kaya'ya Korona şoku! diye yapılmış Haber.

Hazal panik bir arkadaşımızdır. Bu mevzu olduğundan beri, yaklaşık 7 kere falan test oldu.

Hepsini yaptırdı. PCR'ını, Rapid'ini, Influenza'sını... Her şey negatif. Merak etmeyin, o da öyle biri ne yapalım" dedi.

 

"EVDEKİ HERKES POZİTİF"

"İyi ki panik biriyim" diyerek Selin Şekerci'ye cevap veren Hazal Kaya, son yaptırdığı testinin pozitif çıktığını söyledi.

Oyuncu, açıklamasında "Herkese merhaba Az önce temaslı sayılan, bir negatif bir pozitif çıkan ne idüğü belirsiz arkadaşımız Selin Şekerci bir takım açıklamalar yapmış benim ne kadar panik biri olduğuma dair.

İyi ki öyleyim. Bugün itibarıyla pozitifim. Evdeki herkes pozitif. Ali hariç. Çok şükür bir tek o negatif.

Umarım şimdilik değildir. Geçmiş olsun hepimize" şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz sene de koronavirüse yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.