Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Kılıçdaroğlu, KKTC’deki erken genel seçimde yarışan tüm siyasi parti ve adaylara başarılar diledi

23.01.2022 - 19:45, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Kılıçdaroğlu, KKTC’deki erken genel seçimde yarışan tüm siyasi parti ve adaylara başarılar diledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC’deki erken genel seçimde yarışan tüm siyasi parti ve adaylara başarılar diledi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, “Tüm baskı ve müdahalelere rağmen, Kıbrıs Türklerinin iradesinin Cumhuriyet Meclisi’ne yansıyacağına inanıyor; seçim heyecanı yaşayan KKTC halkına saygı ve sevgilerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC’deki erken genel seçimde yarışan tüm siyasi parti ve adaylara başarılar diledi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, “Tüm baskı ve müdahalelere rağmen, Kıbrıs Türklerinin iradesinin Cumhuriyet Meclisi’ne yansıyacağına inanıyor; seçim heyecanı yaşayan KKTC halkına saygı ve sevgilerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.