Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş’tan kötü haber

MAGAZİN 04.06.2022 - 19:43, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş’tan kötü haber

Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş’tan kötü haber… 49 yaşındaki Killa Hakan’ın yoğun bakımda olduğu açıklandı. Rapçi Massaka, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Selam arkadaşlar. Killa Hakan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadesini kullandı. KİLLA HAKAN’IN SON PAYLAŞIMI Almanya’da yaşayan Killa Hakan, mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sıkıntıların sinyallerini vermişti: “Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye calışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…”

Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş’tan kötü haber… 49 yaşındaki Killa Hakan’ın yoğun bakımda olduğu açıklandı.


Rapçi Massaka, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Selam arkadaşlar. Killa Hakan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadesini kullandı.


KİLLA HAKAN’IN SON PAYLAŞIMI

Almanya’da yaşayan Killa Hakan, mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sıkıntıların sinyallerini vermişti:


“Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye calışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.