Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Kit Harington Jon Snow rolüne dönüyor

MAGAZİN 17.06.2022 - 21:23, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Kit Harington Jon Snow rolüne dönüyor

Kült dizi 'Game of Thrones'un yeni bir devam projesi geliyor. Kit Harington'ın hayat verdiği Jon Snow’u odak noktasına alacak seri için resmen düğmeye basıldı.
Televizyon dünyasında bir döneme damgasını vuran kült dizi 'Game of Thrones' serisinin spin-off’u 'House of the Dragon' için geri sayım sürerken yeni bir spin-off haberi dizinin hayranları arasında heyecan yarattı. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Jon Snow’u odak noktasına alacak bir seri için daha düğmeye resmen basıldı. Game of Thrones'un son sezonunda Jon Snow, Demir Taht’ın potansiyel varisi Aegon Targaryen olduğunu keşfediyor, finalde Westeros’tan sürgün edilip, eski hayatını geride bırakmak üzere Yedi Krallık’ın kuzey sınırındaki Duvar’a geri dönüyordu. Gelen haberlere göre, karakterin öyküsü kaldığı yerden devam edecek ve Kit Harington, kendisine iki Emmy adaylığı getiren role dönüş yapacak. Sosyal medyada geniş yankı bulan proje Arya Stark, Sansa Stark ve Brienne of Tarth gibi karakterlerin dönüşü için de açık kapı olarak yorumlandı. 'Game of Thrones'un 2019 yılında pek de beğenilmeyen bir final bölümüyle ekran yolculuğunu tamamlasının ardından serisinin öncesini anlatan "House of the Dragon" için çalışmalar başlamıştı. George R.R. Martin romanı "Fire&Blood"dan ilhamla hayata geçen 'House of the Dragon' için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 'Game of Thrones'ta yaşananlardan 200 yıl önce demir tahta hükmeden Targaryen Hanedanı’nı ve onların Ejderhaların Dansı olarak bilinen iç savaşını konu alan dizi, 21 Ağustos'tan itibaren izleyici ile buluşacak.
Kült dizi 'Game of Thrones'un yeni bir devam projesi geliyor. Kit Harington'ın hayat verdiği Jon Snow’u odak noktasına alacak seri için resmen düğmeye basıldı.

Televizyon dünyasında bir döneme damgasını vuran kült dizi 'Game of Thrones' serisinin spin-off’u 'House of the Dragon' için geri sayım sürerken yeni bir spin-off haberi dizinin hayranları arasında heyecan yarattı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Jon Snow’u odak noktasına alacak bir seri için daha düğmeye resmen basıldı.

Game of Thrones'un son sezonunda Jon Snow, Demir Taht’ın potansiyel varisi Aegon Targaryen olduğunu keşfediyor, finalde Westeros’tan sürgün edilip, eski hayatını geride bırakmak üzere Yedi Krallık’ın kuzey sınırındaki Duvar’a geri dönüyordu.

Gelen haberlere göre, karakterin öyküsü kaldığı yerden devam edecek ve Kit Harington, kendisine iki Emmy adaylığı getiren role dönüş yapacak.
Sosyal medyada geniş yankı bulan proje Arya Stark, Sansa Stark ve Brienne of Tarth gibi karakterlerin dönüşü için de açık kapı olarak yorumlandı.

'Game of Thrones'un 2019 yılında pek de beğenilmeyen bir final bölümüyle ekran yolculuğunu tamamlasının ardından serisinin öncesini anlatan "House of the Dragon" için çalışmalar başlamıştı.

George R.R. Martin romanı "Fire&Blood"dan ilhamla hayata geçen 'House of the Dragon' için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 'Game of Thrones'ta yaşananlardan 200 yıl önce demir tahta hükmeden Targaryen Hanedanı’nı ve onların Ejderhaların Dansı olarak bilinen iç savaşını konu alan dizi, 21 Ağustos'tan itibaren izleyici ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.